fbpx
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Egyre többen érdeklődnek hazánkban is a környezetkímélő termékek után, és keresnek ilyen jellegű alternatívákat, amiket beépíthetnek a hétköznapjaikba. A kereslet meg is hozta a kínálatot, nagy örömünkre szinte minden nap újabb öko webshoppal találkozunk!

Szerencsénkre már szinte mindenre van egy környezetkímélő megoldás, a háztartás bármely pontjáról is legyen szó! Sőt, vannak, akik már teljesen maguk készítik el tisztítószereiket. Persze ez már egy magasabb szint, ami nagyon szuper, de akinek nincsen ideje ilyesmire, annak íme egy lista, mit és hol talál meg!

Konyha

Ha a konyhát szeretnéd zöldebbé tenni, akkor a Julka shop-ot ajánljuk, náluk találsz mosogató szappant és hozzá luffa szivacsot, konyhai törlőkendőt, sőt, még a mosogatógéphez is árulnak környezetbarát port! Ezen kívül fémből készült uzsonnás dobozaik és fa gyermek evőeszközeik is vannak! Nem beszélve az öko szívószálakról! A Julka ezen túl még a személyes higiéniás termékekben is a toppon van!

Kézzel készített fa tányérokért, és konyhai kiegészítőkért a Borbolya boltot keressétek, gyönyörűen megmunkált termékeik vannak!

Fürdőszoba

A hulladekmentes.hu rendkívül széleskörű termékválasztékkal rendelkezik, de most a fürdőszobai kellékek miatt emeljük ki. Itt ugyanis tényleg minden megtalálható egy helyen, ami a mosáshoz, fürdéshez, vagy fogmosáshoz szükséges. Árulnak fafogkeféket, tégelyes, természetes alapú fogkrémeket, mosódiót több féle kiszerelésben, de még vegán öko wc-kefét is! Ráadásul az intimhigiéniára is gondoltak: rengeteg féle mosható betétet vásárolhatunk náluk, találhatunk intimkelyhet, illetve intimszappanjuk is van. A sminklemosáshoz pedig rendelhetünk tőlük textil korongokat!

öko webshop

A másik online üzlet, amit itt fontos megemlítenem, az az Eco háztartás! Náluk kapható az úgynevezett mosótojás, ami az egyik leghasznosabb termék, ha mosásról van szó! Nem csak környezetbarát, a pénztárcánk számára is kedvező döntés váltani rá! A tojást ugyanis ha egyszer megvesszük, utána évekig tudjuk használni, és az első vételnél kapunk hozzá töltőanyagot, később csak ebből kell utánpótlás! A legkisebb kezdő csomag 70 mosáshoz elegendő, és mindössze 4000 Ft-ba kerül tojással és a hozzá való kis töltő golyócskákkal együtt. Jól hangzik, igaz?

Kert

Bizony, még kerti eszközöket is találhatsz a zerohero oldalán! Vannak vetőmagok, fa evőeszközök, és kifejezetten kinti étkezésre tervezett tányérok, evőeszközök. Ha mindez pedig nem lenne elég, még öko cserép tisztító kefére, és fém szitára is akadhatunk náluk, utóbbi remek játék a gyerekek számára!

Baba-mama

Amikor babát várunk mindig nagy kérdés, hogyan óvjuk a környezetet innentől, hiszen az eldobható pelenkák nagyon nem járulnak hozzá ehhez. Ilyenkor mindenképpen látogass el a Zöld mami vagy a Mamamibolt honlapjára mert előbbinél találsz öko-pelust, utóbbinál pedig mosható verziót! A Zöld maminál ezen túl háztartási eszközök és teák is kaphatóak, a Mamami boltban pedig rengeteg gyerek termék, a játékoktól a hordozókig.

Dekor

Akik az esztétikában is környezetkímélő megoldásokat keresnek, azoknak két webshopot ajánlunk, egyik a Pauza, ahol kézzel készített kerámiákat és textíliákat tudunk vásárolni. Náluk még az alkotókról is olvashatunk pár sort, így 100%-ig biztosak lehetünk benne, kitől származik az adott termék.

öko webshop

Egy másik üzlet a Greenway design, ahol első sorban vegán, öko gyertyák közül válogathatunk. Ezek elképesztően ízléses, minimál stílusban készülnek. De van már a shopban váza, és fa alátét is, érdemes körbe nézni!

Divat

Végre kezd igazán jó idő lenni, így talán a bikini szezon se várat már nagyon magára. Ezért egy fürdőruha márkát ajánlunk nektek, ez pedig a Philomén. Náluk minden darab horgászhálók anyagából készül, amivel az óceánok megtisztításához járulnak hozzá. Keressétek egyedi tervezéső termékeiket a webshopban!

Ha pedig egy jó minőségű, környezetbarát és egyben vegán táskára vágytok, akkor teljes szívből ajánljuk a Save by Gerda márkát! Gerdával gyakran találkozhatunk a vegán vasárnapi piacon, de a jelenlegi helyzetben inkább online találjátok meg!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek