fbpx

5+1 menyasszonyi ruha, amiben öröm lesz kimondani az igent

Elkezdődött az esküvőszezon, és idén is annyi gyönyörű új ruhát terveztek a dizájnerek, hogy nem irigyeljük a leendő arákat, mert nem lehet könnyű a választás. Mutatjuk a kedvenceinket!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Asboth Weeding

Az Asboth Wedding milyen jól tette, hogy fittyet hányt a csipkére és a tüllre. Megalkotta ezzel ugyanis a világ legegyszerűbb, de annál tökéletesebb menyasszonyi ruháját. Semmi giccs, vagy túl mély kivágás, csupán letisztult formák, és vonalvezetés. Mégis van benne valami. Az enyhén puffos ujj, az apró részletek. Ez a ruha maga a megtestesült elegancia, amiben ráadásul biztosan fázni se fog a menyasszony, ha hűvösebbre fordul az idő!

Kozarics Viktor

Ha esküvői ruháról van szó, nem hagyhatjuk ki Kozarics Viktor alkotásait. Korábbi cikkünkben már áradoztunk a tetőtől talpig csipkeruhájáról, ami felett a mai napig nem tudtunk napirendre térni, annyira álomszép. Most azonban egy másik darabon is megakadt a szemünk. Ez a ruha funkcióját tekintve a legjobb, egy változékony időjárással rendelkező időszakban, ugyanis az eredetileg ujjatlan felsőrészhez hozzátartozik ez a menyasszonyi köntös, ami bármikor egyszerűen le- és felvehető. Így nem kell azon gondolkodni, hogy milyen ruhát szeretnénk a nagy napon, mert kettő az egyben alapon minden vágyunk teljesül, ha ezt választjuk. Nem mellesleg pedig még gyönyörű is!

Halmi Fanni

Halmi Fanni egyedülálló alkotásai nem csak a dizájn miatt különlegesek, hanem az anyaguk származása tekintetében is. Fanni ugyanis minden darabot újrahasznosított textilekből készít, így óvja a bolygónkat. És ha tőle választunk, abban is biztosak lehetünk, hogy igazán egyedi menyasszonyi ruhában mondjuk ki az igent. Ha szeretnéd az esküvői ruháddal is a fenntarthatóságot hirdetni, akkor bátran fordulj Fannihoz és tedd a nagy napot is környezetbaráttá!

Álomgardrób

Beck Edit családi vállalkozásként vezeti szalonját, ahol ezt a szépséget találtuk. Idén egyre többen hajlanak az egyszerűségre, a letisztultságra. Ez a menyasszonyi ruha is ezt az irányt képviseli, és talán a legkényelmesebb választás egy nyári esküvőre. A csavart pedig a mellrészen lévő kivágás adja és a szatén anyag enyhe csillogása. Valamint a szoknya hosszúsága is biztosítja a nem mindennapi megjelenést, így összességében egy egyszerű, mégis különleges darabot viselhetünk.

Individuelle Esküvői Szalon

A győri esküvői szalon kollekciójában akadtunk rá erre a ruhára, ami első pillantásra szerelem! Ezt a gyönyörűséget minden bizonnyal a természet ihlette, hiszen úgy fest, mintha nem is ruhát, hanem egy egész mezőt viselne a menyasszony.  Igazán meseszerű látványt kölcsönöz, ahogyan kúsznak fel rajta a csipke virágok és apró levelek. Hátán diszkrét kivágás is megjelenik, ami pont annyit mutat, amennyit kell.

+1 Daalarna Couture

Az az igazság, hogy egyszerűen Benes Anita ruháit képtelenség figyelmen kívül hagyni. Ha esküvői szettről van szó, akkor nélküle nincs lista, ez már talán örökre így marad. Főleg, hogy mindig alkot valamit, amivel kitűnik a szakmából! Ezúttal például ezt a merész rövid ruhát tervezte, amit a szertartás ideje alatt kiegészíthetünk egy hosszú felsőszoknyával, majd a vacsorán ezt ledobva máris egy nyárias, szexi miniruhára válthatunk. Ismét egy tökéletes kettő az egyben megoldás!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek