fbpx

Legjobb hazai kézműves sörök

Nem kell kicsit sem szégyenkeznünk, ha kézműves sörökről van szó. Bár hazánk -még-nem sörnagyhatalom, azért számos izgalmas kis kifőzde jelent már meg a piacon, akik termékeit érdemes kipróbálni. A listát még bőven lehetne folytatni persze, de hát a mi karaktereink is végesek.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Horizont Brewing

Ez a kisüzemi sörfőzde igazi úttörője a hazai prémium söröknek. Számos díjat is bezsebeltek már, így széles kínálatuknak köszönhetően a kezdők és a sörszakértők is megtalálják a számukra legjobbat. Ami az előállítást illeti, igyekeznek ötvözni a hagyományos európai sörfőzési technikát a nemzetközi trendekkel. Számukra a sörfőzés igazi művészet, ami már az arculatukon és a címkéken is jól látszik, amit Fehér Viktóriának köszönhetnek.

Hübris

Ez a székesfehérvári sörfőzde 2000 literes főzőházzal rendelkezik, és jobbnál jobb prémium söröket készít. Céljuk felébreszteni az igényt a minőségi sörök iránt, valamint hiszik, hogy nem a mennyiség számít, és egy kis sörfőzde is képes jó sört csinálni. Italaik alapértéke a letisztultság, egyszerűség, a humor és stílus. Ha egyszerű, de valóban jó és karakteres minőségi craft sörre vágysz, akkor a Hübrist neked találták ki.

MONYO Brewing

A MONYO-nál biztos nem találsz silány, unalmas tucatterméket. Minden sörüknek karaktere és persze története van. Az alap 4 fős csapat hamar 13-ra bővült és bárjaik száma is megduplázódott, így nem kell messzire menni, hogy egy kis MONYO-ba fussunk. Náluk igazi szakértők szenvedéllyel főzik a minőségi söröket, és bizony igazán bátran kísérleteznek, hogy ezzel is megváltoztassák a sörrel kapcsolatos beidegződéseket.

Reketye Sörfőzde

Oldaluk is büszkén hirdeti: első magyar dobozos kisüzemi sör. Céljuk, hogy a lehető legjobbat hozzák ki a kiváló alapanyagokból. Számos őrült és fantasztikus recept pattant már ki az agyukból, amiért mi csak hálásak lehetünk. Egy családi sörfőzdéről beszélünk, ahol tényleg mindennek története van, és ez a címkéken is visszaköszön.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
sör