fbpx

Vászonkép gyorsan, egyszerűen – Kipróbáltuk!

Ha nincs ötleted, hogy mit ajándékozhatnál szeretteidnek, esetleg feldobnád otthonod hangulatát, a Vaszonkep.hu számodra is tökéletes megoldás lehet! Megrendeltük szolgáltatásukat, melyben egy cseppet sem csalódtunk.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

fizetett tartalmi együttműködés

Vaszonkep.hu-ról

A Vaszonkep.hu 2013 óta van jelen a piacon. Tulajdonosai, Dani és Anikó cégük megvalósítását egy rossz tapasztalatnak köszönhetik. Annak idején egy vászonképet rendeltek ajándékba, és mikor kézhez kapták, a képről az egyik személyt levágták. Ezt követően Daniék elhatározták, hogy megmutatják, milyen az igazán minőségi vászonkép! Az elkészítés folyamatait a mai napig úgy kontrollálják, hogy manuálisan ellenőrzik az összes kép minőségét, és elküldik a megrendelők számára a nézőképet jóváhagyásra még a végleges rendelés előtt. Nem is meglepő, hogy a Vaszonkep.hu családi vállalkozásból hamar kinőtte magát egy profi céggé. Kezdetekkor egy nyomdában béreltek egyetlen íróasztalt, ahol a gyártást a nyomda végezte bérmunkában. Mára már saját alkalmazottakkal – szám szerint tizennéggyel – saját 500 négyzetméteres helyen dolgoznak. Az elmúlt évek során több mint 30 000 vászonképet adtak el!

A vásárlásom menete

Miután Édesapám születésnapi ajándékaként a vászonképre esett családunk választása, felkerestem a Vaszonkep.hu honlapját. Ezen a letisztult és felhasználóbarát oldalon töltöttem fel először a vászonképre szánt régi fotót, melyről gyorsan kiderült, hogy felbontásban nem megfelelő. Mivel az ajándékozott számára emlékezetes képről van szó, ezért szerettem volna, hogy megjelenjen a vászonképen, így a végeredmény egy kollázs lett.

Miután leadtam a rendelést, ami egy-két percig tartott, hamar visszaigazolták a kép minőségét, és a nézőkép jóváhagyása után másnap már csengetett is hozzám a futár, a kész képpel együtt. Nagyon elégedett voltam a termékkel, és a szülinaposnak is sikerült örömöt okoznom! A vászonkép már otthonát díszíti, és a saját képeknek köszönhetően nagyon bensőséges hangulatot nyújt.

Kiknek ajánlom

Mindenkinek, aki szívesen idézi fel a vele történt szép pillanatokat, esetleg megajándékozná egy barátját, rokonát egyedi ajándékkal. De jó alternatíva lehet azok számára is, akik feldobnák a szürke enteriőrt egy olyan tárggyal, ami gyorsan elkészül, és nem is túl drága. Számukra a galériában való böngészést javaslom! Ez az online galéria folyamatosan bővül, illetve a cég egyik jövőbeli célja, hogy elsősorban magyar művészekkel, grafikusokkal és fotósokkal működjenek együtt.

Miért ajánlom

Egyébként is előnyben részesítem a hazai kisvállalkozásokat, így nagyon örültem, hogy pénzemmel egy magyar céget támogattam. De ez csak egy a sok közül, amiért őket ajánlom. A 100% pénzvisszafizetési garancia, illetve a jutányos árak szintén hozzájárultak a döntéseimhez. Ráadásul a cég a vásárlók lojalitását örökké tartó 25%-os kedvezménnyel honorálja! És a dolgozóik segítőkészségét is szeretném kiemelni. Precíz munkájuknak köszönhetően szinte bármilyen fotót vagy képet a vászonra varázsolnak!

További részletek a vaszonkep.hu oldalon találhatók.

Kövessétek őket Facebook és Instagram oldalaikon is, ahol betekintést nyerhettek a cég falai közé!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32