fbpx

Gyógyszerészi szakértelem, természetes alapanyagok, magas minőség: CREMEDIQ

A CREMEDIQ márka 100%-ban természetes alapanyagokból készülő, tudományos szakirodalom alapján, gyógyszerész által fejlesztett, károsanyagmentes, minőségi, magyar kozmetikumokat és aromaterápiás olajokat kínál.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

fizetett együttműködés

Alapítója, Dr. Pallagi Edina, tudományos fokozattal rendelkező (PhD) gyógyszerész, kétszeres szakgyógyszerész (minőségbiztosítás, gyógyszertechnológia), aki a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karán folytatott egyetemi oktatói, kutatói pályát követően alapította kozmetikai vállalkozását.

Fotó: Cremediq

A CREMEDIQ márka célja, hogy az érzékelhető minőség mellett a készítmények megbízhatóságának és biztonságosságának tudatát is nyújtsa vásárlói számára. Szeretnék, hogy a vevőik tudják, a CREMEDIQ termék vásárlásakor bátran támaszkodhatnak a készítmény mögött lévő szaktudásra, megbízhatnak a termék összetételében, minőségében és az előírásoknak való megfelelésben. Nem kell böngészniük az összetevőket, mert a készítmény garantáltan „károsanyag-mentes”, igazoltan természetes eredetű, ellenőrzött komponenseket tartalmaz, hatékony és biztonságos mennyiségben.

Olyan termékeket kínálnak, melyek használatával nemcsak szebb lesz a bőr, hanem a közérzet is javul! Mindezt úgy érik el, hogy az optimálisan ható alapanyagok kiválasztása mellett a kozmetikumok aromaterápiás hatására is odafigyelnek. Van külön aromaterápiás célra szánt termékcsoportjuk, az AURA kollekció. Az AURA család olaj-komplexeivel mentális-, és fizikai fáradtságra, stresszre, illetve alvási problémákra kínálnak aromaterápiás megoldást. Ugyanakkor az arcápolási termékek közül a No.1 arc-szérum és az EYES szemkörnyékápoló amellett, hogy simítja és táplálja a bőrt, illatukat belélegezve stressz- és szorongáscsökkentő hatásúak. A termékek nagy része terhesség és szoptatás alatt is biztonsággal alkalmazható, amelyek pedig jelenleg nem ilyenek, azokból már elérhető vagy hamarosan elérhető lesz a „MOM” verzió, amely a kismamák által is használható változat.

Fotó: Cremediq

A márka által képviselt alapvető értékek tehát a gyógyszerész-szakmai tudás, a magas minőség, illetve a letisztultság. Ez utóbbi a termékek megjelenésében és az összetétel-tervezésben is megmutatkozik. A termékekbe csak olyan hatékony komponensek kerülnek, amelyet szakirodalom igazol, illetve amelyek a legjobb választást jelentik az adott bőrápolási és aromaterápiás cél érdekében, a segédanyagok jelenléte pedig minimalizált. A CREMEDIQ jelenlegi termékeinek mindegyike tartósítószer- és illatanyag-mentes, valamint vegán is.

Mindezek mellett a környezettudatosság is hangsúlyosan jelen van a márka életében. Csak újrahasznosítható csomagolást alkalmaznak (pl. megfelelő UV-védelmet biztosító üveget), a gyártóhelyen pedig kizárólag megújuló energiát használnak.

Fotó: Cremediq

A felmerülő kérdésekre Edina örömmel válaszol, bátran keresd őt az elérhetőségei egyikén.

Hírekért, információkért pedig kövesd a Cremediq-et Facebookon és Instagramon!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek