fbpx

Ide érdemes ellátogatni ősszel – repülőutak olcsón

Ha ősszel is vágyunk egy kis külföldi kiruccanásra, érdemes körülnéznünk a Ryanair honlapján, hiszen egészen elképesztő árakon juthatunk el vágyott célpontjainkra. A következő városok csupán néhány példa a rengeteg lehetőség közül!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Brüsszel

A belgák fővárosa gyakran szerepel az olcsó desztinációk listájának élén. Ide látogatva megtekinthetjük a Grand Palace-t, a híres Atonium-ot, vagy az Európai Parlament épületét is megnézhetjük. Ráadásul mindössze másfél óra autóútra található Bruges, ami az őszi színekben pompázó fáival, a kis kanálisokkal egészen meseszerű látványt nyújthat ősszel. Ha október 20-án indulunk, akkor 6645 forintért repülhetünk oda, majd kihasználva az itthoni ünnepnapot, egészen 25-ig maradhatunk is, ugyanis aznap mindössze 3520 forintért repülhetünk haza.

London

A brit főváros felett tulajdonképpen bármikor gyülekezhetnek felhők, évszaktól függetlenül, ezért lényegében mindegy mikor megyünk. Persze nyáron azért nagyobb esélyünk van napsütésre, de őszintén szólva én jártam ott december elején is jó időben, és sokkal melegebb volt a hőmérséklet is, mint itt nálunk. London nevezetességeit nehéz lenne felsorolni pár szóban, viszont korábban már írtunk róla részletesebben ebben a cikkben. És ha most október 25-ére foglalunk repjegyet a Ryanair-nél, akkor azt – nem viccelek – 1765-ért tehetjük meg. Visszafele szintén röhejes összegért, mindössze 2080 forintért jöhetünk október 30-án. És bár maga a város nem olcsó, de ilyen áron most igazán megéri kilátogatni.

Marseille

Ki ne szeretne a francia borvidéken ejtőzni, kezében egy pohár bíborvörös itallal? Ha te is erről álmodozol, akkor csapj le az olcsó repülőjegyekrenovember 9-én 6770 forintért repülhetsz! Nem beszélve a visszaútról, ami november 16-án mindössze 3670 forintodba kerül! Így bőven marad miből megkóstolni a leghíresebb francia borokat, sajtokat és bagetteket! 

Párizs 

Ha Párizsra gondolok, valahogy nekem rögtön az őszi hangulat ugrik be. A parkok, amik színpompás fákkal ölelik körbe az Eiffel-tornyot, a sikkes nők, akik franciasapkában ücsörögnek a teraszokon, kezükben forró kávéval. Ezt a hangulatot te is könnyedén magadba szívhatod ha november 24-én, 5685 forintos áron repülsz a fővárosba. Majd 29-én 7220 forintért vissza is érkezhetsz Budapestre.

Madrid 

Spanyolország nem csak a tengerpartról és Barcelonáról szól, sőt! Madrid igazi kulturális város, ahol az építészet lenyűgöző, és híres vonatállomása úgy néz ki, mint egy botanikus kert. Ezért már érdemes ellátogatni ide, de azért is, mert november 17-én ezt 7510 forintért tehetjük meg, majd visszafele, 24-én pedig mindössze 6140 forintért. 

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32
lengyelországban