fbpx

Budapest Central European Fashion Week és társrendezvényei

A divat iránt érdeklődők idén újra személyesen élvezhetik a bemutatók élményét, ugyanis ezen a hétvégén a Bálnában kerül megrendezésre a Budapest Central European Fashion Week.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Idén rengeteg társrendezvénnyel és izgalmas programmal készült a Magyar Divat & Design Ügynökség. A Bécsi utcában többek között a fenntartható vásárlásról tanulhatunk a Delka bag készítőitől, vagy benézhetünk a Nanushka üzlet eseményére, esetleg csatlakozhatunk  Tomcsányi shopping partijára a Paulay Ede utcában. A nagy show pedig a Bálna épületében vár minket hétvégén, azaz október 16-án és 17-én.

A Fashion Week idei bemutatói között lesz a Cakó, Zsigmond Dora, az Aeron, a Nubu, Abodi, az Elysian, Viktoria Varga és még sokan mások. Természetesen most is helyet kapnak a fiatal, szárnyaikat most bontogató dizájner tanoncok is, a Young Talents program révén. A kreációk mind a 2022-es tavaszi-nyári kollekciók darabja.

Külön érdekesség, hogy a rendezvények alatt, sőt, egészen október 19-ig a Fashion Street-en egy ideiglenes üzlet is nyílik, Budapest Central European Select Pop-up Store néven. Az érdeklődők itt limitált számban vásárolhatják meg a hazai divattervezők és dizájnerek egyedi alkotásait. Az üzlet reggel 10 órától este 7-ig tart nyitva. A hozzá kapcsolódó Facebook eseményt itt találjátok.

Borítókép: Budapest Central European Fashion Week, Magyar Divat & Design Ügynökség

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek