fbpx

Mancs őrjárat játékőrület! Most készülj az ünnepekre!

A játék vagy a filmsorozat népszerűbb? Nehéz eldönteni, de egy biztos a gyermekek imádják a karaktereket. Az egyenként 30 perces epizódokat tartalmazó sorozat után tavaly a magyar mozikba is eljutott az egész estés film.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ennek hatására pedig számos kiegészítő, ruhanemű és relikvia jelent meg a piacon, nem beszélve a korábbi ismert játékkészletekről. Alábbi cikkünkben igyekszünk jobban bemutatni magát a Mancs-jelenséget és hozzájárulni, hogy a megfelelő terméket szerezd be.

A játékok széles választéka

A népszerű webáruházakban a játék minden típusa megtalálható. A Mini tornyot már 6900 forintos áron megvehetjük, de ha valami igazán szuper ajándékot szeretnénk venni a gyerekeknek, akkor érdemes választani a Mancs őrjárat játékkészletet a jól ismert Mighty Cruiser gépjárművel. A kombinált szett ugyan 26 ezer forint körüli áron kapható, azonban az élmény garantált. A nem mindennapi járművel és 3 figurával indulhatunk egy kalandos küldetésre, a valósághű hangokkal pedig a játék életre kel.  Hőseinket bevehetjük a különböző mentőakciók során, amelyet mi magunk határozunk meg.

Az internetes boltokban megvehetjük a buldózert, amely villámgyorsan nekimegy bármilyen akadálynak. A szetthez tartozik egy lebontható fal is, melyen át kell törni, hogy megmentsük a többieket.

Miről szól a sorozat? A gyermekeknek szóló animációs mese, melynek központi szereplője Ryder, a 10 esztendős tech-zseni, illetve hat kutyakölyök, akik különböző területen jeleskednek, ők mind egy csapatként védik kis közösségüket.

Imádott sorozatból film?

Az egész estés mozi azok számára nyújt kikapcsolódást, akik már megcsömörlöttek a sorozattól, amolyan előzménytörténetről beszélhetünk, ahol Marshall, Chase, Rubble, Rocky, Zuma és Sky Kalandöbölből a híres Adventure City-be jussanak el, hogy megakadályozzák a város polgármesterét abban, hogy káosz legyen a településen. Mindezt egy adag CGI-trükkel megspékelve.

Mi a különbség a Mighty Pup és a PAW Patrol között?

A „Mighty Pups” maga a sorozat egyik epizódja. Ebben a hősies küldetésben a PAW Patrol Mighty Pup kerül bevetésre, miután egy titokzatos meteor landol az Adventure Bayben.

PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls
A PAW Patrol: Mighty Pups konzol-játék bevezetője, a menük, a zene és a pályák felépítése ugyanaz, mint a mozifilm, és az egyetlen különbség a karaktermodellek. Nincs harc vagy fenyegetés, így nem kell aggódni, hogy rossz példát kapnak a gyerekek. A lényeg az önfeledt szórakozás.

Társasjáték készlet – szórakozás az egész családnak

A borongós őszi időben vagy hétvégén, amikor együtt van a család, nincs is jobb dolog, minthogy egy hagyományos társasjátékkal töltsük el az időt. Erre nagyon jó példa a Mancs őrjárat társas, amely online alig 10 ezer forintos áron megvásárolható. A kicsik dominózhatnak a kedvenc karakterekkel. A család többi tagja pedig Chase-re vigyáz úgy, hogy a befagyott tavon hősünk sikeresen tudjon végig haladni.  

Fokozható még a játékőrület?

Igen, hiszen a kínálat hatalmas. A Paw Patrol True játék hat darab terepautót tartalmaz, beleértve a méretarányos Skye és Rocky figurákat. Az egyedülálló gyűjteményt a televízióból nevezetes figurák alapján alkották meg. Ennek köszönhetően, aki ezzel játszik egy különleges mentőakcióban vehet részt, mondanunk sem kell, hogy a gyűjtőknek kötelező darab.

Vásárlás előtt…

Elmondhatjuk, hogy a Mancs őrjárat birodalomban mindenki megtalálja a számára kedves kikapcsolódási formát, legyen az sorozat, film, konzol-játék vagy klasszikus termék. Azt érdemes eldönteni nekünk szülőknek, hogy a gyermek számára melyik a legjobb szórakozás. Tény, hogy a kézzelfogható dolgokat nagyon szeretik a kicsik, így át tudják élni a különböző szituációkat. A játék mellett szól, hogy sokáig megmarad, míg a sorozat folyamatosan megújul, a mozi pedig rövid távon élvezhető. Ha szerencsénk van, még belefuthatunk kedvezményekbe a karácsonyi hajrá előtt!

Fizetett partneri együttműködés, szponzor: emag.hu
Kiemelt kép forrása: emag.hu

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32