fbpx
Szeretnél jártasabb lenni a civil szervezetek világában? Esetleg szeretnéd őket jobban megismerni? Elvégeznéd valahol a szakmai gyakorlatod vagy önkénteskednél?
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ha a válaszod legalább az egyik kérdésre igen, akkor irány az első alkalommal megrendezésre kerülő Visszhang Expora november 19-én 15:00-20:00 között! Az egyedülálló eseményen kilenc civil szervezet népszerűsíti kampányait és kezdeményezéseit. A délutánt különböző előadások színesítik a szervezetek által, illetve egy különleges vendég is.

A szervező csapat, amely a Budapesti Corvinus Egyetem Kommunikáció- és Médiatudomány szakos hallgatóiból áll, egy egyetemi projekt keretein belül nagyot álmodott és létrehozta a Visszhang projektet, amelynek témája a civil szervezetek és azok kezdeményezéseinek népszerűsítése.

Szponzorok jóvoltából meghatározott időpontokban nyereményeket sorsolnak majd ki a szervezők a látogatók között (színház- és koncertjegyek, könyvek, utalványok), így mindenképpen megéri benézni az eseményre, melynek a Budapest Music Center ad otthont.

Az esemény szórakoztató és ismeretterjesztő formában fog zajlani apró meglepetésekkel, azonban legfőbb célja, hogy az itt megszerzett információkon túl, egy olyan érzelmi élménnyel is gazdagabbak legyenek a látogatók, amelyet örömmel emlegetnek a későbbiekben és cselekvésre ösztönzi őket egy-egy társadalmi kampány kapcsán.

Továbbá fontos szempont, hogy a társadalmi ügyek színes palettáját tárják a rendezvény látogatói elé és lehetőséget teremtsenek arra, hogy a területükön kiemelkedő munkát végző civil szervezeteket megismerve társadalmilag érzékenyebb és nyitottabb fiatal felnőttként távozzanak az eseményről. Egyaránt szólítottak meg gyermekvédelmi, környezettudatosságra és fenntarthatóságra fókuszáló szervezeteket, valamint hátrányos helyzetűeket, kisebbségeket támogató szervezeteket is.

Részletek itt, a csapatot pedig itt és itt lehet követni.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

rákszűrés