fbpx

Rossz kedv ellen: Az Instagram vicces oldala

Sokan panaszkodnak - nem minden ok nélkül -, hogy az Instagram sokszor torz képet ad az emberek életéről, kinézetéről. De szerencsére, akadnak olyan profilok is, akik pont ezt a tökéletességet, vagyis annak látszatát figurázzák ki, vagy csak simán viccesek.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Celeste Barber

Talán a bekezdésben említett jelenségnek a leghíresebb képviselője ez az ausztrál komikus, színésznő, aki vicces szkeccsekben pécéz ki egy-egy túltolt videót, reklámot vagy celebet. Kicsit sem bántó, hiszen végtére mindenki Celeste bénázásán nevet, miközben annyira emberi, hogy bárki azonosulhat vele.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celeste Barber (@celestebarber) által megosztott bejegyzés

Alina Bock

Egy újabb női humorista Amerikából, aki bár most Los Angelesben él, de Németországban született. Túltolt sminkek, retro vonal, amolyan csajos kifigurázás, amire mindenki rá tudja vágni, hogy “Ezt ismerem”! Egy nő, aki végre úgy tud minden “nőcis” dolgon nevetni, hogy még a legelvetemültebb feminista sem kövezné meg érte…már ha van humora.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alina Bock (@alinabock) által megosztott bejegyzés

Caitlin Reilly

Amerikai színésznő, aki mindenből, még a saját szakmájából is képes viccet csinálni. Elképesztő érzékkel nyúl mindenhez, és tart görbe tükröt a csöppet sem hiteles színészeknek, influencereknek, nőknek, férfiaknak vagy bárminek, amiben pici humorforrást is érez.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caitlin Reilly (@hicaitlinreilly) által megosztott bejegyzés

Vanya Timi

Evezzünk a magyar vizekre, ugyanis itt egyaránt akadnak jó oldalak. Az egyik ilyen Timié, aki amúgy színésznő. A már említett Celeste Barber vonalat képviseli, belecsempészve a maga személyiségét, na meg a magyar valóságot, amitől a végeredmény egészen egyedi lesz.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanya Timi (@vanyatimiofisol) által megosztott bejegyzés

Megykisztoriba

Adott egy marketinges, akinek első kézből vannak tapasztalatai az online világ minden szépségéről és kevésbé fényes oldaláról. Bántás nélkül figurázza ki a legújabb instatrendeket, a századik kuponkóddal parádézó celebeket és nagyjából mindent, ami az internet bugyraiból előkerült az elmúlt években.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

M e g y k i s z t o r i b a (@megykisztoriba) által megosztott bejegyzés

Síkidegvagyok

Bár Turai Barna azóta kinőtte magát és talán kicsit az oldalt is, de mi még mindig ezért szeretjük a leginkább. Szakzsargonok, okoskodások, béna, túlmisztifikált szófordulatok, amit mindenki ismer és igen, használ is. Viccet űzni mindenből és mindenkiből, miközben a végére talán még Te is magadra ismersz.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Síkidegvagyok (@sikidegvagyok) által megosztott bejegyzés

Egycsillag

Ez az oldal talán kissé kilóg az eddigiek közül, de egyszerűen nem hagyhattuk ki, hiszen néha úgy beszippant, hogy órákat vagyunk képesek eltölteni ott. Lényege, hogy vicces egycsillagos értékeléseket gyűjt össze anélkül, hogy lejáratná a helyeket, akik azt kapták. Kihűlt, undorító, hányás ízű fogások, és paprikás vagy rezignált tulajok. Jó étvágyat hozzá!

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

egycsillagos etűdök (@egycsillag) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32