fbpx

2021-es téli divattrendek

Habár a trendek jönnek és mennek, azért sokan szeretnek az aktuális divat szerint öltözködni. Még ha nem is ajánljuk, hogy ész nélkül vegyünk meg mindent, ami idén télen trendi, de inspirációnak hasznos lehet.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Élénk, világos színek

Ahogy idén ősszel, úgy télen is jó, ha kicsit eltérünk a megszokott sötét színektől, és 19-re lapot húzunk. Egy élénk kabát vagy kiegészítő nagyon fel tudja dobni a szettünket még egy komor téli napon is.

Kötött holmik

Ha tél, akkor nyilván kötött pulcsi. Fokozhatjuk ezt kötött harisnyával, kesztyűvel, sapkával. Bármi, ami kötött stílusú, az jöhet idén.

Bőr és bőrhatású kiegészítők

A legjobb ha úgy párosítjuk és rakjuk össze a szettünket, hogy azok passzoljanak egymáshoz. Például egy bőrtáska és egy bőr öv. De ne csak feketében gondolkodj, lehet az zöld, narancsos árnyalat vagy bármi, ami kicsit izgalmasabbá teszi az öltözéked.

Hosszú bőrkesztyűk

Gondolj csak a 60-as évek díváira! Ki ne akarna úgy kinézni? Dobd fel a szetted ezzel a sikkes darabbal, és biztos, hogy te leszel a legtrendibb ezen a télen.

Minden, ami metál

Na nem a zene, hanem ami a csillogó, feltűnő anyagot illeti. Ha bevállalós vagy, egy felsőt, ruhát is felvehetsz metálos ragyogással, de ha nem akarsz túl feltűnő lenni, akkor egy-egy kiegészítő is jó választás lehet.

Geometriai formák

Legyen az ruhán, felsőn vagy a kabátodon, esetleg a nadrágod mintájában, ezzel idén nagyon menő leszel.

téli trend
Miniszoknya

Tavaly a sortok mentek, idén pedig a téliesített miniszoknyák. Mielőtt a felelősségteljes anyukák és nagymamák a szívükhöz kapnak, igenis lehet télen is miniszoknyát hordani. Egy meleg harisnya, mellé egy hosszú csizma és minden probléma megoldva.

Steppelt és pufidzsekik

Ezek lesznek az igazi aduászok idén télen, ha meleg kabátot keresel. Lehet sportos, nőiesebb, fehér vagy színes, biztos, hogy divatos leszel benne.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek