fbpx

Az elmúlt évek legjobb karácsonyi reklámjai

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én minden évben nagyon várom, hogy a cégek milyen karácsonyi reklámokkal rukkolnak elő. Számomra már az ünnepi hangolódás részévé vált. Nézzük, melyeket érdemes kiemelni.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Erste 2020 #EdgardsChristmas

A tavalyi rendhagyó karácsony sokakat megihletett. Ennek kapcsánaz én egyik személyes  kedvencem az Erste reklámja volt. A kisfilm egy idősek otthonában élő bácsiról, Edgardról szól, akit úgy tűnik, semmi sem tud jobb kedvre deríteni. Egészen addig, amíg az egyik ápoló rá nem jön, hogy mégis mi tudná kibillenteni Edgardot ebből az állapotból. A történet megható módon hívja fel a figyelmet arra, hogy egy kis odafigyelés, egy apró gesztus bizony csodákra képes.

John Lewis 2011

Ha karácsonyi reklám, akkor egyértelműen John Lewis a nyerő. Nekem az egyik személyes kedvencem tőlük a 2011-es kisfilmjük, de mindegyik nagyon jól sikerült darab. Benne  egy kisfiút ismerhetünk meg, aki az adventi időszak alatt egyre türelmetlenebbül várja a karácsonyt. A szülők aggódnak emiatt, de számukra is az ünnep eljöttével derül ki, hogy mi is volt kisfiúk nagy izgalma mögött. Szívmelengető történet az igazi szeretetről.

M&S Food 2021

Nekik sem kell elmenni a szomszédba, ha egy szuper karácsonyi reklámokat akarnak összehozni. Az idei kisfilmjükben megismerhetjük Percyt, a kismalacot, akinek maga a Pókember vagyis Tom Holland kölcsönözte a hangját. Ez a kedves kis rózsaszín lény, életében először találkozik a karácsonnyal, ami teljesen lenyűgözi. Remélem, hogy ti is megélitek majd újra ezt a tiszta csodálatot és vágyakozást az ünnep iránt.

EDEKA 2015

A másik nagy kedvencem a német áruházlánc reklámja, amit biztos, hogy senki sem bír ki könnyek nélkül. A főszereplő  egy magányos nagypapa, aki évek óta egyedül ünnepli a karácsonyt, mert a családja nem látogatja meg. Végül megelégeli az örökös egyedüllétet, és egy nem mindennapi ötletet eszel ki arra, hogy újra összehívja a családját. Ez a szép történet iskolapéldája annak, mennyire fontos a család, és nem csak az ünnepek alatt.

Sainsbury 2014

Ez a reklám nem éppen hétköznapi, ami ráadásul egy igaz történeten vagy legalábbis elhíresült legendán alapul, miszerint az I. világháború során egy napra, karácsony estére letették a fegyvert az ellenséges csapatok. A reklámban, amint felcsendül németül a Csendes éj, az angolok is rázendítenek, és egyre napra megteremtődik a béke. Gyönyörű sztori a karácsony erejéről, és arról, hogy beszéljünk bármilyen nyelvet is, mind egyformák vagyunk, akik a békére vágynak.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32