fbpx

Hazai tervezők 2022-es határidőnaplói

Ha hozzám hasonlóan te is nagy határidőnapló-rajongó vagy, de nem tudod, milyet válassz a 2022-es évre, bátran olvass tovább. A cikkben magyar tervezők termékei várnak különböző stílusokkal és szebbnél szebb grafikákkal.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Diyarium.hu

Kezdjük a sort egy rendhagyó termékkel. A DIYarium ugyanis sokunk örömére nem a megszokott 12 hónapos, december kezdetű határidőnapló. Helyette bármikor indítható, folytatható, sőt variálható is. Lényegében az év folyamán bármikor elkezdheted vezetni, mivel rendelésedet követően az egy évre szóló naplót az aktuális negyedév első hónapjával kezdődően küldik el neked. Ha végig értél a 12 hónapon, további fél-, negyedéves vagy egy hónapos csomagot igényelhetsz. Ugye milyen zseniális? A kedvesebbnél kedvesebb borítóknak köszönhetően pedig mindenki megtalálhatja a kedvencét.

Lunar

A Lunar magyar márka Zsófi és Márk közös szerelemprojektje. Az alapítók elmondása szerint erőteljes kontúrokkal, hangsúlyos és színes kitöltésekkel illusztrálnak papíron, falakon és a tetoválásokban egyaránt. A stílus természetesen visszaköszön kétféle borítójú határidőnaplójukban is! Ez az A5-ös méretű, heti bontású, spirálozott füzet telis-tele van különleges Lunar illusztrációkkal, csillagjegyek megjelölésével és sok hellyel, ahova egész évben a teendőiden kívül bármit jegyzetelhetsz. 

Malinovka

A Malinovka márkát a MOME-n formatervező és design menedzser szakon végzett Szolnoki-Szendrődi Judit alapította. Termékei az illusztráció és a formatervezés keverékének végeredményét megtestesítő határidőnaplók, asztali tervezők, noteszek, füzetek és egyéb papíráruk. A letisztult design és a nyers grafikák a minimalizmust képviselik. Ha ilyen stílusú határidőnaplót keresel, Malinovka portékáival biztosan elégedett leszel.

Anti-Határidőnapló

Még nem hallottál az anti-határidőnaplóról? Akkor itt az idő, hogy beszerezz egyet! Ez az önreflexiós napló segít, hogy a mindennapi teendőinken kívül magunkra is jusson idő. Mindfulness, játék, ajándék kuponfüzet és kedves matricák kísérnek végig minket hónapról hónapra annak érdekében, hogy jelen legyünk az év minden napján.

Poket – Egy év – végtelen mi

Már megvásárolható az automatákban a Poket határidőnapló, Egy év – végtelen mi címmel. A kiadvány tematikája Fodor Ákos köré épült, verseket, Gyulás Lídia illusztrációit, jegyzetoldalakat, továbbá önfejlesztő játékokat és feladatokat tartalmaz. Amennyiben az irodalom és a praktikus A6-os zsebkönyv méret rajongója vagy, nem kell tovább keresgélned!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32