fbpx

Csúnya karácsonyi pulcsiválogatás

Mit érnek az ünnepek csúnya karácsonyi pulcsik nélkül? Na jó, valószínüleg nélkülük is eljön a karácsony, de azért fel tudják dobni a hangulatot. Összeszedtünk pár kirívó darabot nektek!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az egyik kedvencünk ez a Sinsay karácsonyos pulcsi, amit stílusosan egy rénszarvas díszit, és még kis LED fényekkel is megspékelték. Ha ki akarunk tűnni az ünnepi asztalnál, ezzel nem lőhetünk mellé.

karácsonyi pulcsi
Kép: Sinsay

A C&A kínálatból bőven válogathatunk, már ami a karácsonyi pulcsikat illeti. Szerintünk ez a Snoopy-s változat nagyon ideális, aminek még a színe is szuper, a kellően giccses flitterekről nem beszélve.

karácsonyi pulcsi
Kép: C&A

Ezt a H&M-es pulcsit nem mondanám kifejezetten csúnyának, de annyi forma és minta díszíti, hogy nekem egyből a Bridget Jones ikonikus karácsonyi ebéd jelenete ugrott be. Szóval, ezzel tuti nyerők leszünk.

Kép: H&M

Turikba mindig érdemes ellátogatni, főleg ha csúnya karácsonyi pulcsikat keresünk, mert bizony itt aztán igazi kincsekre lelhetünk. Mi most a Háda kínálatában találtuk ezt a szépséget, amely kifejezetten kutyásokhoz passzolhat, de bárkinek meleg szívvel ajánljuk, aki szeretné megbotránkoztatni a rokonokat.

karácsonyi pulcsi

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek