fbpx

Családi társas válogatás

Nálunk ha karácsony, akkor bizony a társasok is mindig előkerülnek. Az egyik legjobb közös, családi program lehet, ami kicsiknek és nagyoknak is tartogathat meglepetést.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Catan telepesi

Egy igazi klasszikus a társasok világában, ami több kiegészítővel is bír. Nem egy gyors játék, és nagyjából 10 éves kortól ajánlott. A történet szerint az eddig felfedezetlen, kietlen Catan szigetére telepesek érkeznek, akiknek minél hamarabb be kell építeniük a helyet. Ez egy igazi stratégiai játék, ahol a legügyesebb földesúr győz.

Metro

Ez sem egy mai darab, de annál szórakoztatóbb tud lenni. Konkrétan a párizsi metróhálózatot kell megépíteni. Mindenki a játéktábla széléről indul, és a lapjai segítségével építi ki a saját rendszerét. Azonban ezek a lapok hol alul, hol felül futnak, így mindenképp hatással vagyunk mások útvonalaira. A játék 8 éves kortól ajánlott.

Kingdomino

Ha rövid, kisebb gyerekekkel is játszható társasra vágyunk, akkor ez a jó választás. A játék nagyon hasonló a dominóhoz, csak itt számok helyett tereptípusok, mint mondjuk erdő szerepelnek, nekünk pedig így kell kiépíteni a saját királyságunkat.

Project L

Ez a 2020-as játék kirakó és társas is egyben, és már 8 éves kortól játszható. A játékosok különböző tetrisz elemekkel oldanak meg feladványokat, amelyek egyre nehezednek. Egy igazi taktikus játék, ahol nem a gyorsaság, hanem a jó döntések hozhatnak sikert.

Sushi Roll

Egy valódi könnyed kis kockajáték: ez a japán konyhára épülő fordulatos társas kicsik és nagyok, kezdő és haladó sushizók számára egyaránt remek szórakozást jelent. Egyszerre kell jó stratégia és persze szerencse is hozzá. Már 8 éves kortól ajánlott.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32