fbpx

Januári programajánló

Film, színház, koncert és egyéb finomságok várnak titeket januárban is. Ha nem tudjátok, hova mennétek ebben a hónapban, olvassátok el programajánlónkat.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Tárlatvezetés: Cezanne-tól Malevicsig – január 7.

A Szépművészeti Múzeumban megnyílt tárlat a francia mester életművének és az európai avantgárd művészetnek az 1906 és 1930 közötti kapcsolatait vizsgálja. A kiállítás a múzeum saját anyaga mellé a világ jelentős múzeumaiból és magángyűjteményeiből kölcsönzött remekműveket. 

Az esemény itt elérhető.

Feldmár Filmklub: A világ legrosszabb embere (premier előtti vetítés) – január 12.

A film Bem moziban történő vetítése után a Feldmár Filmklub beszélgetésén is részt vehetünk. A vendégek Heves Andrea pszichológus, Huszár Annamária biblioterapeuta, Kőszegi Mária színésznő, Krámli András, Novák Alexa pszichológus és Sas Norbert filmbarát.

Az esemény itt elérhető.

EDUCATIO 2022 / Az év legnagyobb oktatási szakkiállítása – január 13-15.

Felvételizőknek, továbbtanulóknak kötelező program! A kiállítók között lesznek magyar és külföldi felsőoktatási intézmények, mesterképzések és PhD programok, szakképző intézmények, szakmai gyakornok programok, nyelviskolák, valamint munka- és karrier-lehetőségek. 

Az esemény itt elérhető.

Népsziget Bolhapiac és Vintage Vásár BakelitBolha lemezekkel – január 16.

A Népsziget Bolhapiac esemény, innentől havi rendszerességgel lesz elérhető az ATNO Forge Klubműhelyben! Ez egy igazi kutya-és családbarát esemény, ahol a csodás kincsek mellett finomságok is várják a látogatókat.

Az esemény itt elérhető.

Váróterem | Cseh Tamás est – január 22.

2009-ben búcsúztunk el Magyarország XX. századi krónikásától, Cseh Tamástól, aki generációk számára nyújtott meghatározó élményt. A Váróterem című előadás megálmodói a Cseh Tamás-Bereményi Géza-Másik János életmű legfontosabb dalait szeretnék visszahozni a közönségnek egy színházi környezetbe helyezett nagyszabású koncerttel.

Az esemény itt elérhető.

beck@grecsó – Hoztunk valamit magunkból – január 28.

A „Hoztunk valamit magunkból”  Beck Zoli és Grecsó Krisztián zenés irodalmi pódiumestje. Bóbiták, Apokrifek és Balázsolások egy időutazós esten, ahol megidéződnek a mesterek, zene és irodalom találkozik és kiderül, milyen közösek a gyökereik. Az írónál gitár van. A zenész meg felolvas. Grecsó Krisztián és Beck Zoli beszélgetnek, mert barátok, olvasnak, mert írnak, zenélnek, mert vannak dalaik.

Az esemény itt elérhető.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32