fbpx

Applikációk bevásárlólistához

Ha te is eddig a cetlikre macskakaparással gyorsan felíró, vagy majd megjegyzem, aztán a boltban bolyongó típus vagy, akkor érdemes elolvasnod ezt a cikket. Jöjjön pár szuper applikáció a bevásárlólistákhoz.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Yazio

Bár ez főleg diétákhoz, életmódváltáshoz használatos alkalmazás, de van bevásárlólista készítő funkciója is. Sőt, számos receptötlet is található benne, melyeknek hozzávalói, ha szimpatikusak, felkerülhetnek a bevásárló listánkra.

Bring!

Ez egy szuper hasznos kis bevásárlólistát készítő app, amit ráadásul meg is tudunk osztani másokkal, így elkerülve a félreértéseket és azt, hogy a nap végén mindenki ugyanazt hozza haza. Különböző listákat is létre tudunk hozni, annak megfelelően, hogy hova vagy milyen témakörben kell bevásárolni, legyen szó a hétköznapi vagy akár egy eseményre szükséges vásárlásról.Sőt, itt is találunk recepteket, és a hűségkártyáinkat is tudjuk benne tárolni.

Smartlyst

Ennek az applikációnak hála, egy helyen kezelhetjük a bevásárlólistánkat és a receptjeinket. Itt is külön szegmensekre bonthatjuk a szükséges vásárolnivalót, attól függően, hol és mit akarunk venni. Idővel pedig javaslatokat is kaphatunk az applikációtól, hogy általában milyen termékekre van szükségünk, és hogy ne felejtsük el azokat. Továbbá fel tudjuk vinni a receptjeinket is, de újakat is kereshetünk, amiket adag szerint felvihetünk aztán a bevásárló listánkra.

Okos bevásárlólista – Listonic

Tavaly a legnépszerűbb bevásárlólista készítő applikáció lett, ami nem is meglepő, hiszen ingyenes, sok hasznos funkciója van, mégis egyszerű. Itt is terméktípus szerint készíthetsz külön listákat, amiket meg tudsz osztani,  és akár hangalapú diktálással is felveheted a szükséges termékeket, ha nem akarnál pötyögni. Emellett fel tudod jegyezni az árakat is, követve az esetlegesen emelkedést vagy csökkenést, és hogy mennyit költesz.

Ha pedig kíváncsi vagy arra, hogyan érdemes bevásárlólistát készíteni, olvasd el ezt a cikkünket.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32