fbpx

Kedvenc otthoni szettek

Ha te is home office-ban dolgozol, esetleg gyerkőcökkel vagy otthon, akkor neked sem lehet ismeretlen a “játszós ruha” fogalma. Azonban ha időnként nem csak kényelmesen akarod érezni magad, de esetleg csinosan is, akkor hozok pár tippet neked.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Kétrészes melegítők

Ha valamit adott nekünk a járványhelyzet, az a melegítőipar fellendülése. Ma már nem kifingott macinacikban mászkálunk otthon, hanem akadnak bizony divatos, sőt nőies darabok is. Az én kedvenceim ezek a crop felsős melegítők, húzott aljú nadrágokkal.

Cicanadrág, könnyed felső

Szerencsére egyre kevesebben veszik fel csak úgy utcára a cicanadrágokat, de azért nem kell róluk teljesen lemondani. Egy hosszabb felsővel, kardigánnal csinos és kényelmes otthoni szerelés lehet.

Bordázott és egyéb nadrágok

Ha kilépnél kicsit a melegítők világából, akkor számos könnyed anyagú nadrág közül válogathatsz. Lehet az bordázott, vagy sima, egy, akár a képen látható felsővel ízléses hatást érhetünk el.

Elő a farmert

Ha tudod, hogy lesz meetinged, esetleg egy rövid időre el is kell ugranod otthonról, de mégis szeretnél kényelmes ruhában maradni, akkor keresd elő a kedvenc farmered. Mindenkinek van egy darabja, ami nem szorít, nem vág be és jól is néz ki benne. Ezt egy sima pólóval és egy blézerrel dobd fel.

Beágyazási kód beszerzése

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek