fbpx

Segítsetek, hogy segíthessünk! Összefogás az Ukrajnából menekülőkért

A Kollektív Magazin vezetősége is szeretne minél több családnak segítséget nyújtani ebben a borzalmas helyzetben. Ahhoz, hogy megvalósuljon, rátok is nagy szükségünk van.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az elmúlt napokban vezetőségünk több családnak is segített szállást találni, ennek költségeit teljes mértékben átvállalva. Egyrészt mert személyesen is sokuk érintett a kialakult helyzet okozta fájdalmakban, másrészt pedig mert emberi kötelességünknek tartjuk, hogy erőforrásainknak megfelelően igyekezzünk segíteni. Azonban ahhoz, hogy további családokat tudhassunk biztonságban, rátok is szükség van. 

Ha úgy érzitek ti is szeretnétek hozzájárulni az Ukrajnából hazánkba menekülő, elsősorban gyerekek és nők elhelyezéséhez és ellátásához, akkor azt kétféle képpen tudjátok megtenni:

Adományok

Budapesten a VI. kerületben a Zichy Jenő utca 6-os szám alatti cukrászdában várjuk a tárgyi adományokat. Fontos hangsúlyozni, hogy most kevésbé van szükség egyelőre ruhákra és játékokra. Amikre azonban annál nagyobb igény van, azok a következők:

kész ételek ( akár konzerv vagy szendvics formájában, amit mielőbb fogyasztani lehet)

babák számára fogyasztható bébiétel, tápszer

pelenka, popsitörlő, babaápolás tekintetében bármi

gyógyszerek, vitaminok

higiéniás termékek, tisztálkodásiszerek, betét, tampon, törlőkendő

meleg takaró, ágynemű

Pénzügyi támogatás

A Kollektív Magazin vezetősége az ukrán és kárpátaljai tanárokat támogató Oktatási És Szakmai Fejlesztési Intézet Alapítvánnyal összefogva ez időre a menekültekre helyezi a hangsúlyt. Ezért a szervezet számára érkező összegeket maximálisan a bajbajutottak megsegítésére, szállásuk fizetésére költik. Ehhez ti is hozzájárulhattok, ha a következő számlaszámra akárcsak egy kávé árát átutaljátok. Fontos, hogy ez esetben a közleménybe írjátok bele, hogy a menekültek számára külditek az összeget. 

Alapítvány neve: Oktatási És Szakmai Fejlesztési Intézet Alapítvány

Bankszámlaszám: 10300002-13071016-00014905

Támogatásotokat előre is köszönjük!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

rákszűrés