fbpx

2022-es tavasz színe

Ahogy a természet is egyre színesebbé és élénkebbé válik, úgy lesz kedvünk nekünk is a világosabb, tavaszi színekhez. Nézzük, idén melyek a divatosak közülük!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Orchidea

Igazi vibráló és telített szín ez a bíborlila árnyalat. Az élénk rózsaszín biztos, hogy feltűnést kelt majd, viseld bármilyen formában. A divat szakértők szerint nagy valószínűséggel látni fogjuk fürdőruhák, de akár alkalmi ruhák esetében is.

Oliva

Az oliva, vagy akár iszapzöld szín is népszerű lesz idén. Ez egy igazán klasszikus és természetes árnyalat, ami fehérneműk, vagy akár cipők esetében is biztos népszerű lesz idén. De legyen szó ruháról, vagy éppen kiegészítőről, garantáltan divatosak leszünk ha ebbe a színbe öltözünk.

Vaj

Ez a szín már 2020 őszén is előkerült, szóval jó hír azoknak, akik akkor betáraztak belőle. A csodás, sárgás krémszín igazán elegáns és most már a fehérneműk terén is hódítani fog. Hordhatjuk pulcsin, nadrágon: igazán tavasziasak leszünk benne.

Mango sorbet

A világos narancs és a sárga fúziója, ami igazán vidám és feltűnő szín. Már-már egy kis átvezetés a nyárba. Ez a vibráló árnyalat szellős anyagú ruhákon biztos fel fog tűnni, ami olyan érzést kelt, mintha épp nyaralni mennénk.

Óceánkék

A kék önmagában is egy nagyon megnyugtató szín, amire idén főleg szükségünk van. Ez az igazi mély, óceánkék pedig nagyszerű választás lehet tavasszal. Főleg edzőruhák tekintetében lesz látható, de bármely más formában hódítani fog.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek