fbpx
Küszöbön a hosszú hétvége, azután pedig végre talán betör az igazi tavasz! Összegyűjtöttünk néhány tippet, milyen eseményekre érdemes ellátogatni a következő napokban, hetekben.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Tulipános tavaszköszöntő a Vivina Café-ban

Március 12-én reggel 9 órától délután 5-ig tavaszváró napot tart a Vivina kávézó a Hátival összefogásban. Ez a nap teljes mértékben a tulipánokról szól majd, amik a Háti legújabb táskakollekcióját is ihlették. A dizájn márka bemutatja friss termékeit, közben Viviék pedig szebbnél szebb virágos latte artokat készítenek majd a pult mögött, ínycsiklandó, szintén tulipános mintákkal ellátott sütemények társaságában. Ha holnap a belvárosban jársz, mindenképpen látogass el hozzájuk egy finom kávéra, mert ezen a helyen biztosan felvidulsz majd! Részletek itt.

Vintage Légy-ott a Szimplában

Ha feltankoltál kávéval Viviéknél akkor indulj útnak a Szimpla irányába, ahol a tavaszt egy csodás vintage vásárral indítják. Itt mindenféle izgalmas holmi közül válogathatsz az újrahasznosítás jegyében, de találkozhatsz olyan magyar márkával is mint az Y konszept, és közben komoly diskurzusokba bonyolódhatsz a fenntartható divatról a kiállítókkal, vagy akár a többi vásárlóval. Ugyanis a program célja, hogy túlmutasson egy vásáron, és elindítson egy beszélgetést, amit cselekvés követhet. Szombaton déltől tehát Szimplakert, egészen 6 óráig! További infó itt.

Volt egyszer egy vadnyugat a Bem műsorán

Március 14-én, hétfőn a Bem mozi egy óriási klasszikussal várja a látogatókat, még pedig a kultikus Volt egyszer egy vadnyugattal. Henry Fonda és Charles Brosnon nagyszerű alakítását rég nem láthattuk mozivásznon, pedig ez egy olyan mű, amit igazán érdemes egyszer az életben nagy képernyőn is végigizgulni! Szedd össze a barátaidat és irány a Bem mozi! Zárójelben megjegyzem, ez egy kiváló alkalom lehet arra is, hogy édesapánkkal programozzunk, hiszen biztos vagyok benne, hogy nem csak az enyémnek ez az egyik kedvenc filmje! Részleteket itt találtok.

Pilvaker Jubileum

Március 15-én, a város több pontján is várható ünnepség, ezek közül érdemes esetleg a Red Bull Pilvaker Sportarénás programjára ellátogatni, ha egy kis modern zenei köntösbe bújtatott irodalmi élményre vágyunk. Az idei fellépés azért is különleges, mert a 10. jubileumi előadás lesz, ennek keretén belül pedig a srácok nagyon készülnek, hogy méltó ünnepléssel lepjék meg közönségüket, ebben a felállásban immáron utoljára. Ha többet szeretnél megtudni az eseményről, kattints ide.

Fotóbörze az FMK-ban

Március 20-án vasárnap a Ferencvárosi Művelődési Központban várják sok szeretettel a fényképezés szerelmeseit. Rengeteg kiállító és szakértő érkezik relikviáival, amelyeket nem csak megcsodálhatunk, de meg is vásárolhatjuk a kiszemelt darabokat, saját eszközparkunk bővítésére. Ha régóta játszol a gondolattal, hogy a vintage fényképezés felé vedd az irányt, akkor ez a te helyed! Részletek itt.

Pszichológiai előadás a családi mintákról

Családi mintáink hatása a párkapcsolatunkra címen tart előadást Kozma- Vízkeleti Dániel pár- és családterapeuta a Horánszky utca 13-ban, március 21-én. A címből jól sejthető, hogy a téma az örökölt minták hatása életünkre, azon belül is a kapcsolatainkra. Az előadás után pedig kérdéseket is szívesen fogad Dániel. Ha mindig is érdekelt kapcsolataid működési elvének háttere, látogass el te is a H13-ba! Infókért katt ide.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32