fbpx

Pinterest tavaszi ruhatippek a saját gardóbomból

Nem tudom, ki hogy van vele, de én imádom pörgetni a Pinterestet, és onnan inspirálódni. Idén is megpróbáltam pár tavaszi ruhatippet összeállítani a saját ruhásszekrényemből.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Monokróm összeállítás

Sajnos nem találtam fehér vagy törtfehér szoknyát a szetthez, de ha messziről, félig becsukott szemmel nézzük, akkor ez a púderrózsaszín, akár halványfehér is lehetne. A lényeg, hogy egy szuper monokróm ruhaösszeállítás nagyon kifinomult lehet, és semmiképp sem unalmas.

Színes, oversize blézer

Kezdenek kikopni a köztudatból a karcsúsított blézerek, és sokkal inkább az oversizedtársaik tarolnak. Ezt az egyszerű fehér összeállítást pedig nagyszerűen feldobja ez a színes kiskabát, ami nekem zöld színben volt meg, de az alapkoncepció maradt.

Bőrdezsi mindenkor

A bőrdzseki az a kiegészítő, ami nem hiányozhat a tavaszi ruhatárunkból. Lehetünk vele csinosak és sportosak is egyben. Ha ezt az alapvetően csajos ruhát akarjuk még izgalmasabbá tenni, akkor ahhoz szuper kiegészítő lehet az említett ruhadarab.

Lezser tavaszi szett

Ez a könnyed farmer és kardigán kombó nagyon kényelmes, mégis a gomboknak köszönhetően izgalmas és vagány viselet. Attól függűően milyen cipőt választunk hozzá, lehetünk hétköznapiak vagy éppen kissé elegánsak is. (Elnézést a gyűrött nadrágért )

Hasonló cikkért ide kattints.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek