fbpx

A nagy alakformáló kihívás – 2. rész

Csak úgy pörögnek a napok, és immár második hete formálom az alakomat. Nézzük, mire jutottam ez idő alatt.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Bevallom, a második héten kevésbé voltam lelkes a mozgást illetően, és az étkezést is talán csinálhatnám okosabban. Bár írtam, hogy nem kezdtem el kifejezetten diétázni, mert eddig is próbáltam oda figyelni, hogy mit és mennyit eszek, azért néha hajlamos vagyok az elhajlásra. Amire most jobban szeretnék koncentrálni, hogy kevesebb lassú felszívódású szénhidrátot egyek, na meg így hogy végre egyre több a zöldség és gyümölcs, azokat is jobban beépítem az étrendbembe. Amire még rákaptam, azok a saját készítésű smoothiek: velük simán kibekkelek egy-egy étkezést. Mindenesetre a heti 3 edzést tartom.

Észre is vettem, hogy már sokkal jobban bírom a gyűrődést, ezért jövő héttől igyekszem kicsit emelni a tétet és többet elmenni futni. Most nálam főleg a kardion van a hangsúly, amivel feljebb tornáznám a gyászos állóképességemet, illetve talán egy kis zsírt is égetnék. Igyekszem aztán áttérni a formálódásra, amihez viszont elengedhetetlen lesz a súlyok használata is. Hozzáteszem én kifejezetten kedvelem és most is csinálom a saját testsúlyos edzéseket, és mivel nem tervezek testépítővé válni, így nem is akarok drasztikus változást ezen a téren. Illetve marad Laura fitbeat edzése szerdánként, akinél profi kezekben vagyok.

Eszembe jutott, hogy elmennék edzőterembe is, főleg, hogy mindig pofátlanul az arcomba röhög a tőlünk 10 percre lévő gym, ha éppen arra járok. De egyszerűen ahogy melegszik az idő, én pénzkidobásnak érzem azt, hogy bent szenvedjek. Pedig tudom, hogy sok olyan eszköz állna rendelkezésemre, amivel fejlődhetnék. Na meg egyszerűen nem tudom rávenni magamat, hogy mások előtt bénázzak, még ha pontosan tudom, hogy az égvilágon senkit sem érdekel mit csinálok.

De térjünk a lényegre, az eredményre. Nyilván nem történt két hét alatt hatalmas változás, de én látok azért némi fejlődést. A nadrágot is felpróbáltam, és már egy gombbal beljebb kerültem, amit ez a kép is bizonyít. 

alakformálás
Előtte és utána

Jövő héttől tehát emelem az edzések számát, és meglátjuk, mire lesz ez elég.

Eddigi cikkeimet a témában itt és itt találod.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32