fbpx

Mit nézzünk meg a mozikban?

Izgalmas filmek jöttek ki az elmúlt hetekben, amikért érdemes jegyet váltani a mozikban. Misztikus kalandozós, de nosztalgikus kedves történetek is sorakoznak a palettán, mutatjuk többek között miket érdemes megnézni!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Doctor Strange

A Marvel balesetet szenvedett orvosa, aki az első részben megismerkedett az elme teremtő képességével és olyan erőkre tett szert, amit korábban elképzelni se tudott, most visszatért a következő küzdelemre. Ezúttal egy kicsit sötétebb történetre számítsunk, de izgalomból nem lesz kevés, ráadásul grafikailag megint nagyon ott van a mozifilm, szóval már ezért is érdemes megnézni! Doctor Strange mellett ott lesz az előző részből ismert és kedvelt Wong, valamint természetesen Christine is, de új arcokat is felfedezhetünk, többek között szerepet kapott a filmben Elizabeth Olsen is.

Downtown Abbey

A Downtown Abbey sorozat 2010-ben indult és 2015-ig szórakoztatta a nagyérdeműt. Sikerét 2019-ben egy filmmel koronázták meg. Most pedig újabb aranykorát éli amióta felkerült a sorozat a Netflix oldalára is. A készítők pedig úgy gondolták, akkor itt az ideje a következő mozifilm változatnak is, ami a Downtown Abbey: The new era címet kapta. Az alkotás hozza a tőle várt nosztalgikus hangulatot, ám a csavar benne, hogy szeretett brit családunk ezúttal Franciaországba látogat, hiszen váratlanul megörököltek ott egy villát. Ennek hátterét bontogatja ez a bájos új film.

Legendás Állatok: Dumbledore titkai

A Legendás Állatok első része a varázslatos Harry Potter világ egy másik szegletébe kalauzolt el minket annak idején, most azonban összefonódnak a történetek. Dumbledore emlékeiben kalandozunk, visszacsöppenünk fiatalabb korába, amikor egy közös ellenséggel kellett megküzdenie mind mugliknak mind varázslóknak. Ezúttal pedig olyan színészek is csatlakoznak a küzdelemben a már jól ismert Eddie Redmayne-hez, mint Jude Law vagy Mads Mikkelsen. 

Az egér legjobb barátja

A gyerkőcök se maradnak ki a jóból, egy nagyon kedves mesét vetítenek ugyanis a napokban a mozik! Ez a történet két alapvetően ellenségként ismert állatkáról szól, egy kisegérről és egy rókáról, akik egy tragédia során a mennyországba kerülnek. Itt aztán megbeszélik, hogy mikor visszatérnek az élők sorába, soha többet nem ellenségeskednek egymással. Azonban arra senki nem számít, hogy következő életükben már nem ugyanolyan állatokként léteznek mint hajdanán. Vajon így is sikerül tartaniuk az egyezséget?

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32