fbpx

Ismerd meg a JoyousPack csomagokat – legjobb ajándékok egy helyen

Névnap, születésnap, évforduló és még sorolhatnánk, amikor bajban vagyunk, mégis mit adjunk az illetőnek. Tökéletes megoldást nyújthatnak ilyenkor a JoyousPack ajándékcsomagok. Ismerjétek meg őket!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

fizetett együttműködés

Mi az a JoyousPack?

A márka mögött egy eltökélt pár, Edit és Robi áll, akik már csak végzettségük miatt is elhivatottak a minőségi és egészséges termékek iránt, mivel mindketten a PTE Egészségtudományi Karán végeztek. Egy dinamikusan fejlődő családi vállalkozás az övék, ahol minden ötlet szívből születik.

joyouspack
Edit és Robi

Náluk olyan minőségi, hazai termékekből összeválogatott ajándékcsomagok közül választhatunk, amelyek között biztos, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Legyen szó élelmiszerről, vagy kozmetikumról, mindig nagy odafigyeléssel válogatnak, mi kerüljön a termékpalettájukra.

“A termékek kiválasztásánál legfőbb szempontjaink, hogy kiváló minőségű és egyedi alapanyagokat vásároljunk, lehetőleg hazai manufaktúráktól, kistermelőktől. A legtöbb partnerünket személyesen is ismerjük, a termékeket pedig mi is minden esetben megkóstoljuk, kipróbáljuk” – árulta el Robi, a JoyousPack egyik alapítója. 

joyouspack

Több mint ajándékcsomag

Igényesen összeállított ajándékcsomagok mellett, borválogatások is várnak minket, ami nem meglepő, hiszen Robi borász végzettséggel is rendelkezik. Végre nem kell órákat tölteni azzal, hogy különböző oldalakról próbáljuk meg összevadászni az ajándékokat. 

Az csomagok között külön választhatunk hölgyeknek, vagy éppen uraknak szóló pakkok közül, de akad náluk party láda is. Legyen szó “mini” vagy “maxi” összeállításról, a JoyousPack-nál tényleg mindenkire gondoltak. 

Elmondásuk szerint főleg nők vásárolnak náluk, de egyre több férfi is felfedezi a szolgáltatásukat. Sőt, cégeknek is készülnek akár egyedi ajándékcsomagokkal.

Valóban különleges márkával állunk szemben, ahol nem csak finomságok, mint csokik vagy éppen lekvárok, borok kerülnek az ajándékcsomagokba, hanem igazi lelkig hatoló kedvességek is. 

Hogy mire gondolunk? Az úgynevezett életmód csomagokra, amikben különböző témájú könyveket, és az olvasáshoz nélkülözhetetlen kiegészítőket, mint egy finom tea és egy kedves csésze, találhatunk  meg.

ajándék

A JoyousPack ajándékcsomagok jövője

A tulajdonosok fejében nem kevés terv szerepel, és mindig azon vannak, hogy fejlődjenek.

Igyekszünk, hogy folyamatosan megújuljunk, így ajándékcsomagjainkat és termékkínálatunkat rendszeresen változtatjuk. Új, egyedi és ránk jellemző stílusú ajándék összeállításokat tervezünk.” – foglalta össze Edit.

Nézzetek körül az oldalukon a színes termékkínálatban itt

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32