fbpx

Flitterektől a kötött anyagokig: a 2022-es fürdőruha trendek

Ahogy melegszik az idő, úgy csábulunk el mi is, és töltünk egyre több időt a vízpartokon. Legyen szó tengerről vagy tóról, az idei fürdőruha trendek izgalmas választékában biztosan te is találsz számodra megfelelőt.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ragyogó és csillogó anyagok minden mennyiségben

Ha a flitterek és a napon megcsillanó, metálos anyagok szerelmese vagy, eljött a te nyarad! Bátran szerezz be ilyen textilből készült fürdőruhákat, és egy percig se bánd, hogy fényesebb leszel a napnál.

Virágminták mindörökké

A természet soha nem megy ki a divatból, ezen a nyáron pedig a virágok kapták a főszerepet a fürdőruha trendeket illetően. A trópusi mintákon és az élénk színeken át, a hagyományosabb fajtáig bármelyik jó választás lehet, ha szeretnéd öltözékeddel a növényeket képviselni.

Kötött és bordás anyagok nem csak télen

Ki mondja, hogy a kötött és a bordázott anyagokat csak télen hordhatjuk? Ez a fürdőruha trend idén nyáron a legegyedibb, és elengedhetetlen textúrát képvisel a fürdőruha kollekció egyébként fényes darabjai mellett. Leginkább pasztell színekben fordul elő, de annak tengernyi árnyalatában.

Fürdőruha, ami egyszerre body is lehet

Ha neked a komfort az első szempont a strandolás közben, keresd azokat az egyberészes fürdőruhákat, melyeket simán hordhatsz nadrággal, szoknyával felsőként, de akár még egy lazább inggel is megállják a helyüket. Ennek az igénynek a kielégítésére, szerencsére idén nyáron ez a fürdőruha nagyon megy.

Izgalmas kivágások

Szereted a minimalista darabokat, de nem bánod, ha azok egy kicsit eltérnek a megszokottól? Vagy olyan opciót keresel, amiben valamivel több látszik belőled, mint egy átlagos egyberészes fürdőruhában, de mégsem egy tanga vagy egy mély dekoltázsú bikini? Nézz körül a kreatív kivágású darabok között!

A 2022-es nyári ruha trendekről pedig itt olvashatsz bővebben.

Képek forrásai: pinterest.com

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek