fbpx

IZIPIZI kékfényszűrős szemüveg egyenesen a Fiók Shopból

Ha te is a napjaid nagy részét a monitor előtt töltöd, biztosan elgondolkodtál már a kékfényszűrős szemüvegeken. A Fiók Shop jóvoltából kipróbálhattam az IZIPIZI márkájú kékfényszűrős szemüveg egyikét.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Barter együttműködés

A Fiók Shop papírbolt talán sokak számára ismerős lehet, hiszen náluk számos gyönyörű design kellék és kiegészítő mellett, most már az IZIPIZI márka termékei is helyet kapnak náluk.

Ha rajongsz a francia stílusért, akkor ezeket a szemüvegeket imádni fogod! Többféle szín és forma közül választhattam, és én egy lekerekített, bordós pirosas darabot próbáltam ki. Bár nagyon könnyű és kényelmes, mégis igazán strapabíró.

Választhatunk dioptriával ellátott és sima kékfényszűrős darabjaik közül, de még napszemüvegek is várnak ránk. Így egy szemüvegben egyesülhet szinte minden, amire szükségünk van. Mindemellett annyi stílus és lehetőség rejlik az IZIPIZI szemüvegekben, hogy biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Ráadásul a Földre is gondoltak, ugyanis környezettudatos gyártás és csomagolás jellemzi.

kékfényszűrős szemüveg

Kékfényszűrős szemüveg: valóban hasznos?

Sokunkban felmerülhet a kérdés, mégis mennyire hasznos egy kékfényszűrős szemüveg használata? Több mint egy hét folyamatos használat után kijelenthetem, az IZIPIZI szemüvege mindenképp jelesen vizsgázott.

Amint felvettem, tudtam, hogy jóban leszünk. Egyrészt annyira könnyed és kényelmes viselet, hogy szinte el is felejtettem, hogy rajtam van. Másrészt pedig a szemem nap végére sem fáradt el olyan mértékben, mint előtte, és az égő, viszkető érzés is végre elkerült.

A Fiók Shopba amúgy is érdemes ellátogatni, mert órákat lehet eltölteni a minőségi és esztétikus művészkellékek, noteszek és bullet journal-ek között.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32