fbpx
Nem csak a hölgyeknek lehet fontos, hogy milyen fürdőruhát viselnek, hanem a férfiak számára is. Íme a 2022-es férfi fürdőruha trendek.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

‘Eksön men” férfi fürdőruha

A katonai, terepmintás darabok hódítani fognak idén nyáron a strandokon. Mindenképp hosszabb, combközépig érő fazont válasszunk.

Fehér csíkos

Igazi tengerész életérzés, ami ebben a szezonban még inkább menő. A függőlegesen csíkozott ruhadarabok ráadásul nyújtják az alakot. Válassz kékes árnyalatot belőle, legyen az világos, vagy úgynevezett navy kék. Ha kicsit más stílusra vágynál, akkor a hosszanti vastagabb vagy vékonyabb csíkozás is menő lesz idén, így mindenki megtalálja a hozzáillőt.

Egyszínű darabok

Ha nem vagy az a mintás típus, akkor az a jó hírünk, hogy az egyszínű fürdőnadrágok is divatosak idén. Arra vigyázz, hogy a bőrtónusodnak megfelelő árnyalatot válaszd. Ha nem vagy az a napbarnított típus nyáron sem, akkor a sötétzöld, bordó vagy kék árnyalatokat keresd. Ha viszont sikerült jól lebarnulni, akkor az élénkebb színekhez is lehet nyúlni, mint a kobaltkék, a lime zöld vagy akár a napsárga. Bizony a férfi fürdőruha sem kell, hogy uncsi legyen.

Retro darabok

A divatvilág szeret visszanyúlni ahhoz, ami egyszer már bejött, nincs ez másképp a fürdőruháknál sem. Ha inspirálódni szeretnél, nézz meg egy James Bond részt. Az A vonalú, szélesebb lábnyilásokkal rendelkező darabokra kell gondolni, amik főleg azoknak állnak jól, akik felül nem nagy darabok. De vigyázzunk a megfelelő tartásra, nehogy meglepetés érjen minket a strandon egy rossz mozdulatnál…

További fürdőruhával kapcsolatos tartalmak

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek