fbpx
A nyári, meleg estéken szuper program ötlet a kertmozi! Szerencsére számost helyet találunk a fővárosban is, ahol élvezhetjük ezt a lehetőséget.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Városmajori kertmozi

A Városmajori Szabadtéri Színpad már a film szerelmeseit is várja. Idén is megannyi legendás hazai és külföldi alkotás látható majd itt.

Klebelsberg kultúrkúria

Festői környezetben, impozáns épület előtt nézhetünk főleg csütörtökönként, természet ihlette filmeket az itteni mozi jóvoltából.

Bikás park kertmozi

Az újbudaiak kedvenc parkja augusztustól ingyenes kertmoziként is üzemel. Bár székek állnak majd rendelkezésre, de ne hagyjátok otthon a plédeket! Népszerű magyar zenés filmeket és vígjátékokat nézhetünk majd meg itt.

Hunyadi téri kertmozi

Terézváros hangulatos zöld terén is élvezhetjük a szabadtéri filmezést. Szombatonként közönségfilmek és art alkotások várnak minket.

Fellini Római Kultúrbisztró

Ha vízparton szeretnénk élvezni a moziélményt, akkor ez a tökéletes helyszín. Sokszínű filmválogatással készülnek, épp ezért ne centizzük ki az érkezést, mert mindig sokan vannak.

Budapest Garden

Minden héten szerdától szombatig mozizhatunk itt ingyen! A vetítések 21:00-kor kezdődnek, a jó buli pedig folytatódhat is ugyan itt.

Mad Kert Mozi 

Finom sörök és szuper filmek egy helyen! A Mad Scientis ismét kitett magáért. Ott fogyasztó vendégeknek ingyenes a kertmozi lehetőség, kóstolni pedig mindenképp megéri.

Hasonló cikkünk a témában.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32