fbpx

Szexi kontent a nyárra: a Szexsuli YouTube és TikTok csatornája

Jámbor Eszter a szexsuli.hu oldallal egy olyan platformot hozott létre, ahol kendőzetlenül és tudatosan beszél szexről, szexualitásról. Eszter felismerte, hogy nagyon keveset tanulunk erről, továbbá felnőttkorunkban többnyire rosszul kommunikálunk róla.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A szexsuli.hu egy szexpozitív oldal, ami azt jelenti, hogy Eszter szerint a szex egy klassz dolog, amiről nem szégyen tanulni és élvezni, sőt.. Hisz abban, hogy a szexualitás, a jó szex hozzátartozik az életünkhöz, a jó egészségünkhöz.

Az Instagram oldalával szeretne abban segíteni, hogy az emberek megtanulják, hogyan tudnának minél könnyebben, minél nyíltabban beszélni például a vágyaikról a partnerükkel, vagy megfelelően, szégyenérzet nélkül felkészíteni rá a gyerekeiket.

Eszter februárban elindította a Szexsuli YouTube csatornáját, ami most nyáron indult be igazán. 

A csatornán kétféle videóval találkozhattok:

  1. A 18-as karika nélküli tartalmakkal: ahol a linken kívül nincs szükség semmire ahhoz, hogy az ember lánya vagy fia végignézhesse.
  2. És a 18-as karikás videókkal, amelyekben belemenősebb témák vannak, és ahhoz, hogy meg tudjátok nézni, be kell jelentkezni a YouTube-ra.

ÍZELÍTŐ A 18-as KARIKA NÉLKÜLI TARTALMAKBÓL:

ÍZELÍTŐ A 18-as KARIKÁS TARTALMAKBÓL:

Pár hete Eszter visszatért a TikTokra is, ahol egyelőre 5 hasznos videót találtok, amit eddig összesen majdnem 90 ezren néztek meg. Ott is folytatni fogja majd a szexedukációt, de érdemes az eddigi a Szexsuli TikTok videóit is átböngészni!

Mitől lesz jó a szex egy hosszú távú kapcsolatban? Hát a beszélgetésektől! – Jámbor Eszter korábbi cikkét a magazinon itt olvashatjátok.

Borítókép: Szombat Éva

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32

Figyelem!
Ez a tartalom 18 éven felülieknek szól!