fbpx
Ha a Balatonnál élsz, vagy épp ott nyaralsz, akkor figyelem! Összegyűjtöttünk pár szuper programot a nyárra kicsiknek és nagyoknak egyaránt, amit nem érdemes kihagyni a magyar tenger környékén.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Művészetek Völgye – július 22-31

Talán senkinek sem kell bemutatni a Művészetek Völgyét, hiszen ez az összművészeti fesztivál méltán elhíresült az elmúlt években. Minden korosztálynak tartogat izgalmakat, napközbeni programoktól kezdve, esti koncerteken át, miközben csodás természeti környezetben kapcsolódhatunk ki.

Parkmozi a Festetics kastélyban – július 29-30

Hogyan lehetne még jobban fokozni a mozi élményt? Hát például ha Keszthelyen, a Festetics kastély tövében élvezzük a mozgóképes élményt. Az említett napokon a nagy Gatsby-t és a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmet vetítik.

Siófok nevezetességei- Városnéző séta – augusztus 27-ig

A Kálmán Imre vendégház idén is tematikus sétákat szervez Siófokon, amelyeken keresztül felelevenedik előttünk a hely történelme, izgalmas múltja. Ha szeretnétek ilyen módon megismerni a várost, akkor itt tudtok jelentkezni a vezetett túrákra.

Hogyan értsük félre a nőket – Csányi Sándor (Tihany) – augusztus 13.

A tihanyi nyárral összeforrtak a Bujtor István által életre hívott Tihanyi Szabadtéri Játékok. A helyszínen nemcsak koncertek, de számos nagyszerű alkotás is vár minket. Külön ajánljuk Csányi Sándor egyszemélyes vígjátékát, ami garantáltan jó kikapcsolódást jelent egy nyári estén.

Klassz a Parton Fesztivál – július 11. – augusztus 4.

A Klassz a pARTon! Fesztivál legfontosabb célja a klasszikus zene népszerűsítése, amelyet Érdi Tamás zongoraművész hívott életre. A közönség harmincegy településen hallgathatja meg a koncerteket, elsősorban Balaton parti helyszíneken és Tatán, az Öreg-tó partján, de a Duna mentén – Budapesten, Esztergomban, Pozsonyban -, a Velencei-tó mellett és Fiuméban, de már a tengernél is voltak Klassz a pARTon! koncertek.

Badacsonyi túrák – egész nyáron 

Vezetett gyalogtúrákon is részt vehetünk  Badacsony régióban. A kirándulni vágyók számos lehetőség közül válogathatnak. Legyen az madarász-, holdfény-, kilátó- vagy tanösvény túráról.

Kultkikötő – július 1 – augusztus 28

Ikonikus művészek, különleges környezet, felejthetetlen pillanatok! 2022-ben is izgalmas repertoárral, közel 200 programmal készült a nyári szezonra a Balaton legnagyobb szabadtéri színházi fesztiválja. A pontos helyszínek és programok itt láthatóak.

További program ötletek.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32