fbpx

Augusztus 20 programajánló – Balaton és Budapest

Hétvégén ünnepeljük Szent István királyt és az államalapítást, mi pedig összegyűjtöttünk pár izgalmas programot.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Balaton és környéke programok

Tapolcai ünnepi napok és borhét

Aki az ünnepi hétvégére Tapolcára látogat, nem fog csalódni, hiszen finom borok, kézműves programok és koncertek is várják majd. Itt a felnőttek és a gyerekek is megtalálják a számukra megfelelő elfoglaltságot.

Hévízi bor és Gasztrokorzó

Számos pincészet, borászat lepi el a főutcát, így bőven lesz miből válogatni, ráadásul a 2022-es Város Borát is megkóstolhatjuk a CÉZÁR pincészet jóvoltából.

VII. Nemzetközi Kürt Akadémia zárókoncert – Balatonfüred

A zene szerelmeseinek is van egy jó programunk, ugyanis 20-án, 18:00-kor a füredi Református templomban a VII. Nemzetközi Kürt Akadémia zárókoncertjét hallhatjuk, ahol kamaradarbokat adnak majd elő. A borfesztivál sem marad el, amiről itt olvashattok.

Földvári bográcsfeszt

A déli parton sem maradunk program nélkül. Gasztrokiállítók, koncertek, és finom ízek várnak a csodás balatoni kilátás mellé.

Vezetett e-bike túrák (déli part)

Ha sportosan szeretnénk ünnepelni az ország napját, azt is megtehetjük. Haladó és kezdő túrák közül is választhatunk, a részleteket és az útvonalakat itt találjátok.

Budapesti programok

Magyar Ízek Utcája, Várket Bazár

A hagyományoknak megfelelően, idén sem marad el ez a program, ahol számos finomság, kézműves portékák várnak minket. Ráadásul az ország tortáját is megkóstolhatjuk.

Komolyzenei koncert, Filozófusok kertje

Nem szabad kihagyni a Panorama Classical elnevezésű helyszínt, ahonnan lélegzetelállító panoráma nyílik a budai Várra, a Parlamentre és a Szent István-bazilikára is. Ráadásul csodás zenéket hallhatunk felcsendülni élőben.

Utcazene Fesztivál és Food Truck show – Szabadság tér

A Szabadság térre és a környező utcákba beköltözik a Veszprémi Utcazene Fesztivál, három nap alatt 12 programhelyszínen 14 ország zenészei 151 koncertet adnak. Természetesen finom ételek és italok is dukálnak mellé.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32