fbpx

Testi és lelki feltöltődés az Infrashape Hűvösvölgy-ben

Bizonyára sokan hallottak már az infrashape kezelésről, de mit is jelent ez pontosan és miben rejlik a hatékonysága? Mindezekről az Infrashape Hűvösvölgy tulajdonosa, Varkoly Krisztina mesélt.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

tartalmi együttműködés

Mikor nyílt az üzlet és mi motivált ezzel kapcsolatban?

Az Infrashape Hűvösvölgy ötlete 2016-ban fogalmazódott meg bennem. Egy gyors, tartós, ám „szerethető” edzésformát keresve bukkantam rá. Tudtam, hogy ez nem egy pár hónapig tartó divatos edzésmódszer lesz, hanem hosszútávon fogja megváltoztatni az emberek edzéshez való hozzáállását.

Milyen szolgáltatások érhetőek el nálatok?

Eleinte Infrashape volt az egyetlen elérhető szolgáltatás. Ahogy teltek-múltak a hónapok, és sikerült egyre jobban megismernem a vendégeimet, rájöttem hogy nekik ennél több kell. Ma már kombinált kezelésekkel gyorsítjuk fel az edzés hatékonyságát. Először kavitációval kezdtem a fogyasztást-alakformálást, ám idővel még többre, még nagyobb teljesítményű gépre vágytam. Ekkor találtam rá a Power Shape 2-re amely egyedülálló alakformáló és arckezelő rendszer. Több hatás éri egyszerre a zsírt, amellyel eddig soha nem látott módon gyorsítjuk meg a fogyást, karcsúsodást.

A Power Shape 2 nagy sikerén felbuzdulva befeketettem egy új gépbe, a HydraTouch H2-be. Ezzel a géppel az alakformálás mellett az arcra helyezem a hangsúlyt.

Egyszerre tisztíthatunk vele fájdalommentesen kamaszokat, és használhatjuk a nagy tudását az anti-aging, ránctalanítás területén is legyen szó nőkről vagy férfiakról. A gépen, a Power Shape 2-höz hasonlóan szintén kombináljuk a fejeket melyekkel, tisztítunk, hidratálunk, feszesítünk, és ráncalanítunk: arcon, tokán egyaránt. Maximalizmusom azonban nem hagyott nyugodni, és néhány hete megvettem legújabb gépemet, a Hifu-t, amely világújdonság! Büszkén mondhatom, hogy az országban csupán csekély helyen található meg, és ez is okozza a különlegességét. Túlzás nélkül állíthatom, hogy a gép a tű helyett veszi fel a harcot a ráncok és a bőr öregedése ellen! Mondhatjuk, hogy egy botox elleni kezelés.

infrashape

Miben rejlik ennek a gépnek a hatékonysága és a népszerűsége?

Aki időben elkezd a kezeléseimre járni, annak kitolódik a bőr öregedése, így a botox-szal töltött fájdalmas alkalmakra sem lesz szükség. A Hifu egy rendkívül erős gép, melynek a másik különlegessége az, hogy csak egészségügyi képesítéssel rendelkező személy használhatja. Ez garantálja azt, hogy a legjobb eredményt érhessük el, és a vendég maximálisan elégedett legyen. A teljesség igénye nélkül előnyei: ránctalanítás, lifting, fiatalítás, tónusfokozás, ragyogásfokozás, hidratálás.

Milyen plusz szolgáltatások érhetőek még el nálatok?

A gépi kezelések mellett, immár masszázs is várja a vendégeket. Az alap masszázsokon kívül különleges, úgynevezett metamorf masszázsból is választhatnak vendégeink, amely egy rendkívül erős, lélekre is ható masszázsforma. A nyirok, a cellulitmasszázs pedig tökéletes kiegészítői gépi kezeléseinknek. Természetesen az urakat is várjuk szolgáltatásainkkal, hiszen nekik is jár egy kellemes masszázs a hosszú nap után, illetve arcbőrük is hálás lesz a hidratáló kezeléseinket követően.

Miért ajánlanád az Infrashape Hűvösvölgy-et másoknak?

Az Infrashape Hűvösvölgy immár nem csak a klasszikus Infrahsape edzést nyújtja a vendégeknek. Véleményem szerint akkor tudjuk a legtöbbet kihozni magunkból ebben az állandóan változó világban, ha nem csupán alkalmazkodunk a trendekhez, sokkal inkább mi magunk teremtjük azokat. Fontos számomra, hogy vendégeimmel napi kapcsolatban legyek, és én magam is nyomon kövessem a fejlődésüket, alakjuk változását, ezáltal pedig a magabiztosságuk visszanyerését. Aki eljön hozzánk, annak garantáltan a teste és lelke is megpihenhet, kikapcsolódhat nálunk!

További tudnivalók róluk itt.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32