fbpx

Szeptemberi programok – Budapest

Ugyan itt az ősz, de ez nem jelenti azt, hogy programok nélkül maradunk a fővárosban. Hoztunk pár szuper tippet, merre menjetek szeptemberben.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Latin-Amerikai filmnapok

Akik szeretik a különleges, más kultúrákról szóló filmeket, azok mindenképp látogassanak el az Uránia Filmszínházba szeptember 6 és 11 között. Eredeti nyelven, magyar felirattal élvezhetjük a latin-amerikai  alkotásokat.

Budapest Beer Week

Ha nem csak a magyar, de a nemzetközi kézműves sörök is lázba hoznak, akkor ez a neked való program. Szeptember 7 és 11 között, a város számos pontján kóstolhatunk jobbnál jobb söröket, miközben egyéb programokkal is szórakoztatják majd a nagyérdeműt.

Pizsamaparti a Retro Élményközpontban gyerekeknek

A családoknak is akad jó pár izgalmas program, ahol a szülők felidézhetik gyerekkorukat, a gyerekek pedig szüleik gyerekkorába ugranak vissza egy este és éjszaka erejéig. A kicsik számára sokszor felidézett gyerekkori emlékek most megelevenednek szeptember 10-én!

Budapest Borfesztivál

A sörök után, most a bor szerelmesei a főszerep. Szeptember 8 és 11 között, az impozáns Budavári Palota környékén kóstolhatunk jó borokat.

ARC kiállítás

Szeptember 9 és október 9 között tekinthetjük meg az idei alkotásokat a Bikás parkban. Az biztos, hogy a mostani plakátokban sem kell csalódnunk, amelyeknek a hívószava a buborék volt.

ÖrkényKERT

Szeptember 10-én, szombaton rendezik meg az Örkény Színház éves szabadtéri rendezvényét, a közkedvelt ÖrkényKERT-et. A szabadtéri rendezvényen irodalmi felolvasások, beszélgetések és koncertek várnak. A legjobb szeptemberi programok egyike.

Street Training

Szeptember 17-én, 10 órától tréning fesztivált szerveznek a Városligetben, melynek keretein belül több mint 40 féle minitréning közül választhatjuk ki a számunkra legkedvezőbbet. Olyan témákkal várnak minket, mint például a konfliktuskezelés, az önbizalomnövelés vagy éppen a karrier.

World Press Photo Exhibition

Az egyik legjobban várt kiállítás minden évben, ahol olyan sajtófotók kerülnek reflektorfénybe, melyek hitelesen mesélik el a világ legfontosabb történéseit az elmúlt egy évben. Szeptember 22 és október 30 között nézhetjük meg.

További, nem csak szeptemberi programok, érdekességek itt.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32