fbpx

A Queen örök – Queen Rock & Symphonic koncertshow az Arénában

December 12-én újra Magyarországra érkezik a QUEEN ROCK & SYMPHONIC koncertshow a londoni West End-en évek óta nagy sikerrel futó We Will Rock You musical énekes sztárjai, rockzenészei és a Danubia Zenekar előadásában.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Vannak zenék, amiket nem lehet megunni, és vannak halhatatlan előadók. Ilyen a Queen zenéje és ilyen előadó Freddie Mercury, aki szeptemberben lett volna 76 éves, és aki már 30 éve nincs közöttünk.  A Queen sikere és népszerűsége azonban ma is töretlen: minden nagy fesztiválon, buliban felcsendülnek az ismert dallamok, amelyeket kortól függetlenül fiatalok és idősek is együtt énekelnek. Ezek a dalok generációkat kapcsolnak össze, örök zenei élményt nyújtanak. Nem véletlen, hogy idén nyáron a II. Erzsébet uralkodásának 70. évfordulójára rendezett hatalmas koncertet is a Queen tagjai nyitották meg Adam Lamberttel kiegészülve.

A Queen zenéjére épülő QUEEN SYMPHONIC koncertshow már több mint húsz éve fut töretlen sikerrel a világ különböző nagyszínpadain, elvarázsolva Queen-rajongók százezreit, és három évvel ezelőtt nálunk is óriási sikerrel mutatták be a monumentális koncertshowt. 

Sokan sokféleképpen feldolgozták már ezeket a felejthetetlen dalokat, de a Queen Rock & Symphonic minden tekintetben kiemelkedik a sorból, erről a hazai közönség is újra meggyőződhet decemberben a Papp László Budapest Sportarénában

December 12-én újra felcsendül szimfonikus zenei változatban a Bohemian Rhapsody, a Radio Ga Ga, a Kind of Magic, a Who Wants To Live Forever, a Killer Queen vagy éppen a Somebody to Love, amelyeket a látványos előadáson a közönség együtt énekelhet a londoni West End sztárjaival. Az állandó teltház előtt játszott We Will Rock You musical négy kiváló énekese, Jenna Lee James, Emma Hatton, Jon Boydon és Peter Eldridge örömmel érkezik Budapestre, hogy rockzenészek és a Danubia Zenekar kíséretében újra elvarázsolják a Papp László Budapest Sportaréna közönségét.

További információ:

www.queensymphonic.hu

Forrás: Well Agency

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32