fbpx

3 Napos Önszeretet Elvonulás tudatos vállalkozónőknek

Néhány éves vállalkozással rendelkezel? Ha szükséged lenne egy tudatos befelé figyelésre, miközben tanulsz is, a Tudatos Vállakozónők következő eseményei neked szól!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Csodás környezetben, Tarcalon az Andrássy Kúria és Spa-ban várják a szervezők azt a 12 vállakozónőt, akik nyitottak a tudatosságra, szeretnének pihenés mellett tanulni és kapcsolódni másokkal.

Amit a Tudatos Vállakozónők kínálnak, az 8 gourmet étkezés, 1 frissítő masszázs a wellness délután mellé, 2 meditációval egybekötött jóga óra, 4 különleges workshop, na meg két lakosztályos pizsiparty.

A résztvevők többek között olyan programokon vehetnek részt, ahol tanulhatnakk a ciklustudatosságról vagy éppen a tudatos teremtésről. Ha szeretnél feltöltődni, kapcsolódni hasonló helyzetben lévő nőkkel, akkor ez a hosszú hétvége tökéletes alkalom lesz erre. Az esemény megálmodói, Ronga Lilla és Diriczi Tekla egy olyan programsorozatot tettek össze, amit minden vállalkozónőnek receptre kellene felírni! 

Az esemény időpontja 2022 november 25-27. Ha pedig szeretnél még részletesebb információt kapni az elvonulásról, akkor irány az oldaluk.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32