fbpx

Ezekre a színdarabokra válts jegyet!

A szürke, esős őszi napoknál nincs is jobb idő egy fergeteges színdarab megtekintésére. Legyen az dráma vagy komédia, mutatjuk mik vannak műsoron mostanában!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Hogyan értsük félre a nőket?

Csányi Sándor egyszemélyes darabját a Mom kultban most láthatja utoljára a nagyérdemű! A színész remek humorral fűszerezve mutatja be a férfiak és a nők közötti alapvető különbségeket. Ha szeretnél egy jót derülni, akkor itt a helyed! Azonban Csányi darabja nem csak az öniróniáról szól, amellett, hogy magunkra ismerhetünk monológjaiban, a végére talán egy kicsit még el is érzékenyülünk! 

Jegyinformáció itt. 

12 dühös ember

Adott egy bűncselekmény, egy gyanúsított, és 12 esküdtszéki tag, akik különbözőbbek már nem is lehetnének. A gond csak az, hogy ennek ellenére muszáj közös döntésre jutniuk. Ez a döntés azonban egy ember sorsát befolyásolja, ami valljuk be, nem csekély felelősség. Az Átrium bravúros színházi darabjában olyan művészek tűnnek fel, mint Mucsi Zoltán vagy Szatory Dávid. 

Jegyinformáció itt.

Kövek a zsebben

A helyszín egy forgatás, szereplőink pedig a két statiszta. Mi a cselekmény? Egy film forgatásának színfalai mögé tekinthetünk be, ahol két zseniális színészünk, Kálloy Molnár Péter és Rudolf Péter mutatja be az összes karaktert. A Centrál színház előadása egy improvizációkkal telített komédia, ami olykor komorabb fordulatokat vesz. Ha egy kicsit is szereted a két színészt, akkor mindenképpen nézd meg!

Jegyinformáció itt.

Tóték

Örkény István regénye talán mindenki számára ismerős. Adott a család, aki mindent megtesz a fronton harcoló fiúk jobb sorsáért. Aztán a hír, miszerint minden hiábavaló volt. És egy gyilkosság, ami sorsdöntő lehet. Az Örkény színház tragikomédiájában szintén kiváló művészeket láthatunk, mint például Pogány Judit vagy Csuja Imre. 

Jegyinformáció itt.

Elfogyni az ölelésben – Ady Endre szerelmei

A Madách színház érdekes sorozatot indított. Híres magyar költők egyes életszakaszait mutatják be, szerelmi vívódásaikon keresztül. Ez a darab például Ady Endre késői éveiről mesél, a költő nagy szerelmeit megjelenítve benne, mint Csinszka, vagy éppen Léda, akit Botos Éva elevenít meg. Az izgalmas nézőpontba helyezett alkotást mindenképpen ajánlom azoknak, akiket egyébként is lenyűgöz a művészek szerelmi élete. A sorozat további részeiben József Attila és Karinthy Frigyes érzelmi világa kerül górcső alá.

Jegyinformációk itt.

Borítókép: Centrál színház

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32