fbpx

Megjelent az Abszolút könyvek sorozat újabb része

Egy új kötet jelent meg az Abszolút könyvek sorozatában, amely azon 9-12 éves gyerekeknek szól, akik már nem mesekönyveket szeretnének olvasni, hanem valami komolyabbra, nagyobbaknak szólóra vágynak.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Könyvvadászok-sorozat első két része nagy siker volt, a most megjelent folytatás ismét egy letehetetlenül izgalmas és fordulatos regény, melyet a kiskamasz detektívpalánták fognak legjobban élvezni. 

A sorozat főszereplője, Emily Crane 13 éves. Bohém szüleinek mániája, hogy minden évben új helyre költöznek, így a magányos kislánynak esélye sincs tartós kapcsolatokat kiépíteni. Az egyetlen állandóságot az életében a könyvek és egy ezekhez kapcsolódó játék jelenti, a Könyvvadászat. Emily lelkes könyvvadász: a játék lényege, hogy bárki bárhol elrejthet egy könyvet, a megtaláló pedig egy online rendszer alapján pontokat kap. Szerencsére Emiliy és családja épp jó helyre költöznek, hiszen San Francisco a Könyvvadászat központja, ahol a kislány, és újdonsült barátja rögtön nyomozásba kezd. A népszerű sorozat bővelkedik San Francisco-ról szóló helytörténeti információkban, irodalomtörténeti utalásokban, valamint a legkülönbözőbb kódfejtési módszerekben is.

Abszolút könyvek

Jennifer Chambliss Bertman: Könyvvadászok 3. – Szökés az Alcatrazból

A korábbi részekben megismert Emily és James most az Alcatraz környékén kezd nyomozásba, de óvatosnak kell lenniük. A kalandjaik során szerzett népszerűséggel nem csak jóakarók járnak, de ellenségek is… Garrison Griswold újabb játékra hívja a könyvvadászokat. Ráadásul új társa akad a játék szervezésében, Errol Roy, a világhírű és híresen visszahúzódó krimiíró. Emily és James alig várják, hogy részt vehessenek a játékban. A fenyegető üzenetek és egy gyanús baleset miatt azonban egyre biztosabbak benne, hogy valaki megpróbálja kivonni őket a játékból. A játék végére pedig sokkal több titokra derül fény, mint azt az elején gondolták.

9-12 éves kor között

A sorozatban már megjelent: Könyvvadászok, A feltörhetetlen kód

Beleolvasó a könyvbe: https://www.pagony.hu/cikkek/jennifer-chambliss-bertmanszokes-az-alcatrazbol-beleolvaso-konyvvadaszok-nyomozas-rejtely-abszolut-konyvek

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32