fbpx

Kreatív ajándék ötletek férfiaknak

Közelednek az ünnepek, mindjárt itt az advent, mikulás, na meg a karácsony. Most a női olvasóinknak hoztunk pár szuper tippet kreatív ajándék ötletek terén, ha egy férfit szeretnének meglepni.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Fizetett tartalmi együttműködés

Tapasztalatból tudom, hogy kevés nehezebb dolog van a világon, mint kretaív ajándék ötletet kitalálni férfiak számára. Mi mégis megpróbálkozunk vele, és megosztunk pár tippet, ötletet a témában.

Kreatív ajándék ötletek férfiaknak – mire figyelj!

Mielőtt nekiállsz eszetlenül parfümöt, zoknit vagy nyakkendőt venni, gondolván, egy férfinak biztos arra van szüksége, állj meg egy pillanatra! Gondold át, milyen az adott férfi személyisége: mit szeret, és mit nem? Van-e valami nagy vágya, amiről tudsz? Van-e allergiája és a többi és a többi.

Az sem árt – amennyiben van rá lehetőséged -, ha előtte egy hozzá közel álló személynél puhatolózol egy kicsit, mire vágyik az illető, illetve ha van már egy ötleted, azt nem vette már meg magának a megajándékozni kívánt férfi. Tapasztalat, én jártam már így.

Tervezd meg, milyen ajándék ötlet fér bele

Fontos, hogy ne lődd túl vagy éppen alá az adott eseményt. Beszéld át a többiekkel, ha mondjuk szülinap vagy egyéb ünnep, például karácsony közeleg, hogy ki, nagyjából milyen értékben kíván vásárolni.

Te se kezdj esztelen költekezésbe, főleg, ha azt se tudod, pontosan mit szeretnél adni a másiknak. Egyáltalán, szabj határt magadnak, hogy mi fér bele és mi nem. Hidd el, nem mindig a legnagyobb értékű ajándék aratja a legnagyobb sikert.

JoyousPack ajándékcsomagok

Lépj túl a kommersz ajándék ötleteken

Mégha nem is ismered túlzottan az adott személyt,  – például amikor munkahelyen kell húzni egy bizonyos ünnep kapcsán nevet -, akkor is próbálj kicsit elvonatkoztatni a zokni, bonbon, olcsó bor kombótól.

Ha kreatív ajándék ötletek férfiaknak, akkor például jó választás lehet egy ajándékcsomag. Ehhez ajánljuk a Joyouspack ajándékcsomagokat, ahol igazán széles kínálatból tudsz választani. Sőt, kifejezett férfi ajándék szekciójuk is van, ahol a legkülönbözőbb módon összeállított csomagok várnak, amik tényleg igényesek.

Attól függően, ki mit szeret, milyen a személyisége, itt akad a boros csomagtól kezdve, a prémium csokikon és lekvárokon, kézműves termékeken át minden.

Náluk valóban minőségi termékekből áll az összes kis pakk, amik ráadásul olyan szépen vannak csomagolva, hogy neked semmi más dolgod nincs, mint átadni.

Legyen szó általunk jól vagy kevésbé ismert személyről, igyekezzünk valamennyire kreatív ajándék ötlettel előrukkolni. Lehet az vicces, személyes, vagy kifejezetten egyedi termékekkel tarkított, mint az említett Joyouspack ajándékcsomagok.

Ha kíváncsiak vagytok a tulajdonosokra ide kattintsatok.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32