fbpx
A filmünnep, amit eddig moziünnepként ismerhettünk, idén erre a hétvégére esik. Vagyis vasárnap estig a 2D-s filmekre mindössze 1100 forintért válthatunk jegyet. Mutatjuk, miket érdemes megnézni.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Amszterdam

Egy izgalmas bűnügyi vígjáték, elképesztő szereposztással. Adott egy holttest és egy három tagú baráti társaság, akik az egész ügybe váratlanul belekeverednek. Mindez olyan színészekkel, mint Christian Bale, Margot Robbie, Rami Malek, Robert de Niro, Anya Taylor-Joy és még sorolhatnánk…

Krokodili

Ha gyerkőcökkel indulnátok útnak, akkor ezt a filmet ajánlom. Egy barátságos, jókedvű krokodilról szól, akit egy padláson felejtett gazdája és Shawn Mendes hangján énekel. Nagyon kedves és tanulságos történet, amiben Javier Bardem játsza az egyik főszerepet. 

A tölgy – Az erdő szíve

Ha téged már untatnak a vígjátékok, illetve  az egyéb általános mozifilmek, ezért valami különlegesre vágynál, akkor A tölgy-et nézd meg. Ahogyan a címe is sejteti, ez a csodálatos természetfilm egy fáról szól és annak lakóiról. A vásznon végigkísérhetjük életüket az évszakok váltakozásában.

Beugró a paradicsomba

Egy hamisítatlan hollywood-i limonádé film, amit imádni fogsz, ha egy szuper vígjátékra vágysz. Julia Roberts és George Clooney ex-házasokként kénytelenek összefogni, hogy megakadályozzák lányuk hirtelen jött esküvőjét. A baj csak az, hogy alapvetően utálják egymást, így nem éppen könnyű feladat számukra az összefogás. Természetesen ebből hatalmas kalamajka alakul, de nincs ok az aggodalomra, mert minden jó, ha a vége jó.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32