fbpx

Megjelent a 3 éves lettem! – foglakoztató

A népszerű 3 éves lettem! című antológiához érkezett egy nagyszerű foglalkoztató füzet, hogy az előttünk álló télen a gyerekek kedvenc pagonyos mesehőseikkel ügyeskedjenek, kreatívkodjanak.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A most megjelent kis kötetben festés, gyurmázás, ragasztás és még sok más fejlesztő-foglalkoztató feladat várja a kisovisokat a Pagony kedvenc mesefiguráival, találkozhatnak többek között Boribonnal, Maszattal.

A foglalkoztató tökéletes és biztonságos elfoglaltságot jelent a  gyerekeknek, a feladatok önállóan és a szülővel együtt is jól használhatóak, hiszen háromévesen már annyi mindenre képes az ember: tud az ujjával vagy vastag ecsettel festeni, maszatolni, gyurmából kukacot és gombócot készíteni, színes papírból csíkokat tépkedni, ragasztani, bújócskázó állatokat keresgélni, dominózni, kukucs-játékot játszani! A feladatok elkészítéshez szükség lesz ollóra, ragasztóra, vízfestékre és vastag ecsetre, gyurmára, dekorgumira lap vagy vastag kartonra, szívószálra, valamint maradék szalagra, fonálra.
A kötet remek karácsonyi ajándék a népszerű meseválogatás mellé, de a hideg napok eltöltéséhez is nagy segítség lesz a szülőknek, hiszen a füzetben olyan feladatokat is találunk, amelyekkel elkészítésük után együtt lehet játszani!

3 éven felülieknek

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32