fbpx

Milyen sorozatot nézzek? 5 novemberi ajánló

Mit csinálhatna mást az ember lánya novemberben, mint otthon melegszik. Felmerül persze a kérdés, hogy milyen sorozatot nézzek? Hiszen ez dukál hozzá. Mi most segítünk, és hozunk pár friss novemberi sorozatot.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A korona 5. évad

Megérkezett az ikonikus sorozat várva várt 5. évada, ami a 90-es évekbe kalauzol el minket a királyi család életében. Diana, megromlott házasság, botrányok és társai. Az biztos, hogy szuper évadnak ígérkezik, a királynő idei sajnálatos halála miatt pedig még inkább felkapott lesz. Már nézhető a Netflixen.

Egy sorozatgyilkos ápoló igaz története

A Jeffrey Dahmer sztori után még inkább rákaptak az emberek a sorozatgyilkos történetekre, úgyhogy a Netflix el is hozta nekünk a következő vérengző gyilkost,  Charles Cullen, az intenzív osztály ápolója személyében. Hogy ez a férfi hogyan használta ki a kiskapukat és a rendszer hibáit, hogy szabadon gyilkolhasson, most kiderül.

Titánok 4. évad

A szuperhős rajongók számára is hoztunk egy ajánlást az HBO maxtól.  Superman nemezise, Lex Luthor tűnik fel a sorozat univerzumában. Úgyhogy izgalomban biztos nem lesz hiány.

 Wednesday

Akik imádták az Addams familyt, nekik kötelező darab a Netflix új alkotása. Ebben a horrorvígjátékban most sokak kedvencére, Wednesdayre kerül a rivaldafény és az ő sorsát követhetjük végig. Még kicsit várnunk kell, hiszen november 23 a premier.

Egyetemista lányok szexuális élete 2. évad

Jöjjön egy újabb HBO max sorozat, ahol négy kollégiumi szobatárs életét nézhetjük végig, akik a New England-i Essex főiskolán végzik tanulmányaikat. Szex, bulik, kalandok, barátság, van itt minden!

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32