fbpx

Mi a baj a Madonna jelenséggel?

A világ egyre jobban háborog Madonna megnyilvánulásain, olyannyira, hogy a napokban már 50 cent is szót emelt a pop királynőjével kapcsolatban. De mégis mi a baj azzal, amit az énekesnő csinál?
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Aki olvas minimális szinten bulvárt, vagy egész egyszerűen csak használja a social médiát, biztosan találkozott mostanában Madonnával kapcsolatos cikkel, fotóval vagy videóval. Az énekesnő nyíltan beszél szexualitásról, és öltözékével is azt hirdeti, a szex és a szexiség kortalan. Eddig még relatíve nincs is gond a dologgal, ám van ennek egy másik oldala is.

Mi a baj Madonna viselkedésével?

A pop királynő miután 50 cent is “méltatta” életmódját, kitett egy fotót magáról azzal a felirattal, hogy ne bántalmazzák csupán mert jól érzi magát. Ezt a mondatot több rajongója is megfogalmazta már kontentjei alatt, mikor mások negatív kritikákkal bombázták. 

Nagy különbség van azonban aközött, hogy valaki jól érzi magát, és aközött, hogy káros üzenetet küld rajongóinak. Ugyanis azon túl, hogy Madonna semmi kis ruhácskákban vonaglik 64 évesen, elképesztő szinteken van nem csak plasztikázva, de retusálva is mindenhol az arca. Önmagában egyébként még a plasztikával sincsen gond, de milyen üzenetet közvetít mindez a nőknek, akár fiatal lányoknak?

Adott egy 64 éves nő, akinek az instagramja egy 20 évesével egyezik meg. Akinek az arca olyan sima a képeken, mint egy 16 éves kislányé. A természetességtől már olyan távol áll az egész Madonna jelenség, mint hazánktól Afrika. A gond pedig mindezzel az, hogy az énekesnő valószínűleg nem szimplán csak jól érzi magát, hanem pont az ellenkezője. 

Képtelen megbarátkozni a gondolattal, hogy ő már nem az a huszonéves pop csillag, aki annak idején volt. Foggal-körömmel kapaszkodik elmúló fiatalságába, leplezve minden jelét annak, hogy bizony az idő felette is elszállt. Bár ez nem jogosít fel senkit arra, hogy diagnosztizálja őt, ám a kontentjei szinte már fájdalmas segélykiáltásokként hatnak a social platformokon. Néhány videójában pedig tulajdonképpen már senki sem tudja, hogy igazából mi történik, többek között ez is egy ilyen. Amin annyit viszont mindenképpen észrevehetünk, ahogy bizonyos mozdulatoknál lejön a filter az arcáról, megintcsak arra utalva, hogy nem vállalja magát, és sok fiatalhoz hasonlóan álarc mögé bújik. 

Szóval mindazok a fiatal lányok, akik követik őt, ne dőljetek be neki, egészen valószínű, hogy Madonna egyáltalán nem érzi jól magát. Megöregedni pedig igenis lehet szépen, és méltósággal. Ez az élet természetes velejárója. Álarc mögé bújni és megpróbálni nem tudomást venni az elkerülhetetlenről, még nem fogja megakadályozni az élet menetét. Sőt, belül sokkal nagyobb szenvedést fog okozni ez a tagadás, mint azt kívülről gondoljuk. A social média mindig csak egy látszat életet mutat meg, érdemes kicsit mindig a kontentek mögé nézni.

Borítókép: Ronald S. Woan

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32