fbpx
Bár nem vagyunk annak a hívei, hogy eszetlen módon ideig-óráig tartó trendeket kövessünk, azért inspirációért nem árt megnézni, mit tartogat a 2022-es téli divat.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Bomber dzseki

Bár erről sokaknak bizonyos szubkultúrák juthatnak eszükbe, idén a tervezők szívesen nyúltak ehhez az örök klasszikus darabhoz. Lehet sportos, de akár nőies is, attól függően milyen szabású, és anyagú típust választunk.

Műszőrme kabát

Szerencsére a valódi szőrme idén sem lesz divat, de az arra hajazó társa mindenképpen. Meleg és kényelmes, ami akármilyen szettet fel tud dobni.

Steppelt kabát

Szintén egy nagyon praktikus kabátról beszélhetünk, ami egy szuper övvel, megkötővel, nem csak kényelmes, de divatos is lehet. Ez is egy örökdarab, ami sokáig a szekrényed kiemelt tagja lehet.

Minden, ami bőr

Mármint mű, vagy főleg vegán bőr, amihez idén a tervezők előszeretettel nyúltak. Legyen az szoknya, ruha, kabát…tényleg minden jöhet, ami bőr hatást kelt, mert biztos, hogy idén sok bolt polcairól kacsintanak majd vissza ránk.

Maxi szoknya

Az alacsonyabb lányoknak talán kevésbé ajánlott, de a maxi szoknya ezen a télen egy nagy megmentője lehet az inkább szoknyás típusú hölgyeknek, ugyanis nagyon menő lesz. Lehet az szoknya vagy ruha, biztos helye lesz a gardróbunkban..

Válltöméses blézer

Ez az a ruhadarab, amit tudni kell viselni, ugyanis egy elég drámai hatást kölcsönöz. De nem csak a válltöméses darabok lesznek idén télen divatosak, hanem az over size blézerek is. Döntsük el, melyik áll hozzánk közelebb.

2022-es téli divat színe

Ami az árnyalatokat illeti, idén ősszel és télen az energikus, világos, nem éppen visszafogott színek kerülnek előtérbe. Mindemelett elég tág a választék, ugyanis a neonsárgán és élénkpiroson, vörösön át, a bézsig és szürkéig megtalálható minden a listán.

További divattal, öltözködéssel kapcsolatos cikkek.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek