fbpx

Kapcsolódj magaddal, kapcsolódj a világgal: a Kollektív Magazin első eseménye

Régóta tervezzük, hogy kilépünk a klaviatúra mögül és a fontos témáknak, amiknek eddig csak írásban, most szóban is hangot adunk. Így született meg az első eseményünk ötlete.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

De nemcsak rajtunk lesz a hangsúly, hanem ez alkalommal is releváns szakembereket kerestünk meg, akik hozzánk közel álló értékeket képviselnek.

Miről szól az esemény

A téma pedig nem más, mint a kapcsolatok. 

Talán senkit nem lep meg az a tény, hogy az ember társas lény, kapcsolataink pedig mélyen meghatároznak minket. A mai individualista értékeket képviselő társadalomban fontos, hogy kik vesznek minket körül, legyen szó párkapcsolatról, családról, munkahelyi vagy baráti kapcsolatokról.

Ugyanakkor az sem mindegy, hogy mi hol vagyunk, milyen szerepeket töltünk be ezekben a kapcsolatokban. Lehet, hogy legrégebbi barátságunk épp a legmérgezőbb, vagy párunk mellett nem tudunk önmagunk lenni. 

Ha téged is foglalkoztat ez a téma, és szeretnéd a megfelelő személyekkel körülvenni magad, várunk szeretettel az eseményünkön

Ismerjétek meg az esemény előadóit

Jakobovits Kitti, irodalomterapeuta

Jakobovits Kitti pszichológus, irodalomterapeuta, jelenleg az ELTE Tanácsadó szakpszichológus szakirányú továbbképzésén és a CSAKIT (Csoportanalitikus Kiképző Társaság) képzésén tanul tovább. Korábbi tanulmányait az ELTE Pszichológia szakán, valamint a Pécsi Tudományegyetem Biblioterapeuta szakirányú továbbképzésén végezte. Egyéni konzultációkat, tanácsadói folyamatokat tart és irodalomterápiás csoportokat vezet. Érdeklődése középpontjában elsősorban az egzisztenciális pszichológia, a narratív pszichológia és az irodalom-, illetve alkotáspszichológia területei állnak. Első könyve Irodalomterápia – A könyvespolcod pszichológusszemmel 2021-ben jelent meg a Kulcslyuk Kiadónál.

Jakobovits Kitti, esemény

Kitti előadásában a kapcsolati dinamika és az irodalomterápia keveredik. Segítségül fog hívni irodalmi műveket, és olyan szempontokat, hogyan hogyan lehet versek segítségével a (pár)kapcsolati dinamikákról, az egzisztenciális értelemben vett elszigetelődésről, társas magányról, kötődési mintázatokról beszélgetni. 

Virovecz Anna, Kedves Idegen instagram oldal létrehozója

Virovecz Anna, turisztikai szakember, erőszakmentes kommunikáció tréner és a népszerű kedves_idegen instagram oldal létrehozója. Oldalán felületet ad másoknak, hogy elmesélhessék az ismerkedéshez kapcsolódó élményeiket, valamint támpontokat ad az online társkeresők útvesztőiben barangolóknak. Legfontosabb küldetésének tartja, hogy az oldalt követők érezzék, nincsenek egyedül nehézségeikkel és tapasztalataikkal, és hogy az erőszakmentes kommunikáción keresztül trauma helyett önismereti úttá válhasson az ismerkedés.

Virovecz Anna, esemény

Anna az asszertív és erőszakmentes kommunikációt fogja képviselni az eseményen, azon belül pedig, hogy párkapcsolatok, továbbá szex során mennyire fontos az őszinteség, például akkor is, ha valamit nem akarunk.

Stekler Tamás, transzperszonális coach

Tamás 2020 óta tart előadásokat és workshopokat, emellett pedig instagramos tartalmakat is készít. Ezek fő témája az önismeret, illetve a psziché árnyékterületeinek feltérképezése, önmagunk nem szeretett részeinek megismerése és elfogadása. Jelenleg az árnyékmunkára erősen építő coaching szolgáltatás keretében dolgozik, mivel saját tapasztalata az, hogy nagyon sok elakadásunk kulcsa egy leválasztott énrészünk kezében van. 

Stekler Tamás, esemény

Tamás előadásának címe és témája “Nincs rossz részünk – A leválasztott részeink magunkhoz ölelése”, amelyhez egy meditációval készül a résztvevőknek.

Lazaridisz Georgina, termékenységtudat oktató

Lazaridisz Georgina, termékenységtudat oktató és a Ciklusszinkron tanfolyam és Applikáció alapítója. Célja, hogy a nőket megtanítsa újra megérteni a testüket, és ezáltal közelebb kerüljenek magukhoz, egészségesebbek legyenek a testükben, és az életük minden területe sikeresebben tudjon működni.

Lazaridisz Georgina, esemény

Georgina a női test és azzal való kapcsolódás fontosságáról beszél majd. Párkapcsolatoknál maradva szó lesz a fogantatásról, a fogamzásgátlásról és a  termékenységtudatról összességében.

Az esemény menetrendje

10:15 Kapunyitás

10:30 Megnyitó

10:45 – 11:20 Virovecz Anna: Erőszakmentes kommunikáció 

11:20 – 11:30 szünet

11:30 – 12:05 Jakobovits Kitti: Kapcsolati dinamikák – irodalomterápiás tapasztalatok a társas magányról két vers összehasonlításával

12:05 – 12:40 Lazaridisz Georgina: Nőiség és a természetes fogamzásgátlás

12:40 – 12:50 szünet

12:50 – 13:25 Stekler Tamás: Nincs rossz részünk – A leválasztott részeink magunkhoz ölelése

13:30 – Nyereményjáték sorsolás

Jegyár: 2500 forint

Az ár tartalmazza: 

  • 4 szakértő előadását
  • fingerfood / vendégváró falatkákat
  • kávé, tea, víz fogyasztását
  • ajándék kupon sorsolás, az egyik Stekler Tamás workshopjára biztosít egy helyet, a másik pedig Lazaridisz Georginával egy egyéni konzultáció lehetősége

Jegyvásárláshoz kérjük, ezt a kérdőívet töltsd ki.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32