fbpx

Kapcsolataink hatásairól, szakértőkön keresztül: Stekler Tamás

Stekler Tamás transzperszonális coachként tevékenykedik, valamint előadásokat és workshopokat tart egy ideje, emellett pedig instagramos tartalmakat is készít.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Főbb témái az önismeret, illetve a psziché árnyékterületeinek feltérképezése, önmagunk nem szeretett részeinek megismerése és elfogadása. Jelenleg az árnyékmunkára erősen építő coaching szolgáltatás keretében dolgozik.

Szeretné megmutatni az embereknek, hogy minél inkább elfogadó figyelemmel közelítünk azokhoz a részeinkhez, amelyeket rossznak vagy nemkívánatosnak ítéltünk meg, és minél inkább tudatosítjuk, milyen domináns énrészek irányítják az életünket, annál több nyugalomra, kompetenciára és szabadságra tehetünk szert az életünkben. Tamás egyik fő célja, hogy az emberek tudatában legyenek annak: nincs rossz részünk, legfeljebb elavult megküzdési mechanizmusaink.

Emellett a coaching-üléseinek egyik legfontosabb fókusza, hogy tisztánlátást nyerjünk arról, mi az, amit igazán szeretnénk – mi az, amit valóban akarunk, és nem csak akarni akarunk.

Az előadása során hallhatunk majd arról, hogyan vihetnek közelebb saját magunk mélyebb megértéséhez azok a tulajdonságok, amelyek irritálnak bennünket másokban, illetve arról is, miért hajlamosak a párunkban vagy akár a baráti/családi kapcsolatban lévő másik személyben dominánsan megjelenni azok a minőségek, amelyeket magunkban elítélünk. Ennek címe: “Vinnéd helyettem az árnyékomat? – Leválasztott énrészeink megjelenése a kapcsolatainkban”, amihez egy kis meditációval készül a résztvevők számára.

Stekler Tamással készült interjúnkat itt olvashatjátok.

Az eseményre való jegyvásárláshoz kattints ide.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32