fbpx

Kapcsolataink hatásairól, szakértőkön keresztül: Jakobovits Kitti

Jakobovits Kitti pszichológusként dolgozik, egyéni és csoportos formában. Tanácsadó szakpszichológus jelöltként főleg életvezetési kérdésekkel, normatív vagy váratlan krízisekkel, önismereti, fejlődési tematikákkal találkozik.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezekben a folyamatokban gyakran használja az irodalomterápia módszereit. Emellett csoportanalitikus képzést is végez és sokat foglalkozik az irodalom- és alkotáspszichológia, valamint az egzisztenciális pszichológia területeivel.

Munkája során törekszik arra, hogy a lehető legjobb kísérője legyen a klienseknek, hogy teljes figyelmet, biztonságot és elfogadást tapasztaljanak meg, míg együtt dolgozik velük. 

Fontos számára, hogy folyamatosan fejlődjön, ugyanakkor fel- és elismerje, ha a határaihoz ér. Kitti szerint mindenki a saját életéért vállalhat teljes felelősséget és ezt igaznak gondolja a klienseire és saját magára is. Elmondása szerint a közös munka akkor fog a legjobban működni, ha ezt mind a két fél szem előtt tartja.

Kitti jelenleg magánpraxisban dolgozik Budapesten, a Kapcsolat Ambulancián

Miután befejezte a szakképzést, a kutatói vonalat tervezi jobban előtérbe helyezni, mert arra most sokkal kevesebb figyelme jut, mint amennyit szeretne rászánni. Tervezi, hogy doktori képzésbe kezd, ami fontos tényezőként szolgálhat a következő könyv-terveihez is. Kitti előző kiadványáról, az Irodalomterápia című könyvről bővebben itt olvashatsz.

December 10-én az előadásának alapja néhány esettanulmány lesz, irodalomterápiás csoportülések tapasztalatain keresztül szeretné megmutatni, hogyan lehet versek segítségével a (pár)kapcsolati dinamikákról, az egzisztenciális értelemben vett elszigetelődésről, társas magányról, kötődési mintázatokról beszélgetni. 

Jegyvásárláshoz kattints ide.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32