fbpx

Kapcsolataink hatásairól, szakértőkön keresztül: Lazaridisz Georgina

Georgina női hormonegyensúly, ciklus-és testtudatossággal foglalkozik, amit oktat is. Nemrégiben indult útjára az általa megálmodott Ciklusszinkron applikáció, mely számos nőnek lehet segítségére testi, és lelki értelemben is.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Fontosnak tartja, hogy minden magyarul beszélő nőnek elérhető legyen az ő tudása a világ minden táján. Ezért is született meg többek között az applikáció. Gina szolgáltatását online, a weboldalán keresztül lehet igénybe venni, ahol az egyéni konzultációk is online folynak. Így nem okoz problémát a távolság.

Gina úgy vallja, hogy az értéke a tudásában rejlik: azáltal, hogy más nőknek is átadja ezt, segít dekódolni a testük jelzéseit, így visszakapják az irányítást felette. És persze az érzést, hogy ők ismerik magukat a legjobban.

lazaridisz georgina

Ami a jövőbeli célokat illeti, nem kis tervei vannak. Köztük szerepel egy olyan női centrum létrehozása, amiben egészen a tiniktől kezdve, a ciklusfigyelésen keresztül a babavárásig oktatna csapatával minden nőt. Sőt, még egy szülészeti centrum létrehozása is az álmai között szerepel, valamint az írás és a könyvkiadás.

Az előadása során a női test és azzal való kapcsolódás fontosságáról beszél majd. Párkapcsolatoknál maradva szó lesz a fogantatásról, a fogamzásgátlásról és a  termékenységtudatról összességében.

Lazaridisz Georginával készült interjúnkat itt olvashatjátok.

Az eseményre való jegyvásárláshoz kattints ide.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32