fbpx

“Aki felfedezte a Mona Lisa három arcát” – interjú Bagdi M. Berti írónővel

Hosszú és sokszínű utat járt be Bagdi M. Berti írónő Ausztráliától kezdve, Anglián át Magyarországig, mire megtalálta a saját hangját és célját. Erről kérdeztük.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Mesélnél magadról, mivel foglalkozol pontosan?

Alapvetően minden tevékenységem arról szól, hogy hogyan segítsek az embereknek kiegyensúlyozottabb és örömökkel teli életet élni. 

Egyedi szemléletben megírt történelmi szerelmi, és spirituális regényeimet, a Lelkek tánca 1-2-tőt, és az Angyalokkal szárnyalók című írásomat falják, a lélekbeutaztatásaimat pedig úgy jellemzik, hogy elképesztően sorsfordítóak. 

Hangsúlyozom, hogy nem előző életekbe utaztatok, hanem rávilágítok az emberek angyal-isteni mivoltjára, pszichikai képességeire. Megtanítom hogyan hozzanak döntést kicselezve az egót, hogyan kontrollálják az életüket ész helyett szívből, miként vágyjanak jól, és megmutatom az érzelmi-telepatikus kommunikáció hatalmát, erejét. Bejelentkezni itt lehet a 2 órás konzultációra.

Ettől mindenki szárnyra kap, rendkívüli módon növeli az önbecsülést. Ezzel a módszeremmel, amit én fejlesztettem ki (SDM – Soul driven methods),  segítettem pároknak szépen elválni, illetve igaz lélektársaknak egymásra találni, és rengeteg egyéb konfliktushelyzetet rendezni.

Olvastam, hogy az üzleti szférában, sales területen is dolgoztál. Ez elég nagy váltásnak hangzik a mostani életedhez képest, mesélnél erről kicsit?

A sales az eladást jelent, világéletemben árultam valamit. A célja pedig mindig az örömszerzés volt. Sorban haladtam, ahogy az ember is végigjárja a különböző szinteken vágyott kielégülését. Először pénzügyi termékeket árultam, amivel anyagi céljai elérésében segítettem az embereket. Aztán sminkes lettem, és a szépségiparban hoztam ki a nőkből a maximumot, majd színészként, animátorként a gyerekeket és felnőtteket szórakoztattam. Ez vezetett el az íráshoz, ahol immáron, legnagyobb örömömre az emberek lelkét táplálom saját szellemi termékeimmel, ami mindennek a kiindulópontja. 

Bagdi M. Berti

Sokat utaztál is. Merre jártál és milyen meghatározó élmények értek ott?

Az utazás inspirál, motivál, gyönyörködtet. Akármit dolgozom, az utazás mindig részévé válik a hivatásomnak. A legtöbb helyen a cégek ajándékaként jutottam el a világ különböző szegleteibe. Ezen kívül éltem 3 évet Angliában, 10 évet Ausztráliában, de maradt a vén Európa a szívem csücske. 2 éve tértem vissza Budapestre. A könyveimben is szerepelnek ezek a helyszínek. 

Például a most megjelent Lelkek Tánca 2. című regényem a tavalyi Olaszországban eltöltött spontán utazással kezdődött, amikor Vinciben, Firenzében és Milánóban csodáltam, kutattam Leonardo da Vinci életének helyszíneit. Az ő szülei szerelmi történetéről szól ugyanis a regényem, melyben többek közt feltárom a Mona Lisa titkát, három arcát is. Ami magába foglalja, hogy létezik az egy lélek két testben való leszületése, azaz az ikerláng, vagy ahogyan én nevezem, a szent lélektársak. Erről a témáról ezt a videót ajánlom.

Hogy jött a könyvírás?

Sehogy. Csak alakult. Sosem gondoltam volna, hogy valaha írni fogok. De rájöttem, hogy vétek lett volna kihagyni ezt az életemből. 

Akkoriban Ausztráliában színészkedtem, 2015 körül, és nem tetszettek a forgatókönyvek, szerepek, amiket rám osztottak. Gondoltam inkább írok én egy forgatókönyvet, amiben szívesen szerepelnék is. Ez volt az Angyalokkal szárnyalók. 

Imádták, de pénz nem volt a film elkészítésére, remélem ez a jövőben megvalósulhat.

Aztán könyvet írtam belőle, ami sokak kedvencévé vált. 

Bagdi M. Berti

Neked mit jelent a spiritualitás?

Én szeretem a logikát és az egyszerűséget. A spiritualitás számomra épp ezért egy életszemlélet csupán. A spirit azt jelenti lélek, szellem. Holy spirit, az a szent lélek. 

Mivel minden, amit magunk körül látunk, az egy gondolat eredménye, ami a szellemi síkon született, ezért a spiritualitás számomra ennek a tudatosítását jelenti, és hogy hogyan közelítsünk meg mindent ebből a szempontból. Hogyan gondolkozzunk, lássunk lélekből, szívből, hogyan teremtsünk ebből fakadó, örömteli dolgokat magunk köré.

A spiritualitás tehát a lélekből élést jelenti nekem

Mik a jövőbeli terveid?

Az elmúlt 5 év során három felnőtt- és egy mesekönyvet adtam ki itt Magyarországon, most szeretnék külföldre is kijutni. Mintha Magyarország anyaméhként dédelgetett volna eddig, hogy fejlődjek, kialakuljak, megerősödjek, megszilárduljon az önmagamba vetett hitem. De már lassan kinövöm a tápláló anyaméhet, és itt az ideje, hogy megszülessek, és kilépjek a nagyvilágba. 

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32