fbpx

Vigyázat! Jövök! – könyvajánló

Sky első könyve a Vigyázat! Jövök! nem csak egy vidám és szórakoztató könyv címe, de felhívás is arra, hogy mostantól érdemes a Sky könyveket figyelni! A Vigyázat! Jövök! az első része a „Vigyázat” sorozatnak. Az összesen négy rész jövő év végéig kerül a piacra.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Sky bemutatkozó klipje a Helma Kiadó oldalán: https://www.helma.hu/szerzoink/Sky-S-T-0

A könyv fülszövege

Ditte romantikus szerelmes regényeket ír ahol minden tökéletes. A főhősnőnek nem szalad a harisnyája, a főhősnek nem csámpás a lába, és persze élnek boldogan, míg meg nem halnak. A valóság viszont egy kicsit más. Ahol Ditte megfordul, ott a férfiak…..  törik kezüket, lábukat. A postást letarolja a kapuval, a gyertyafényes vacsorán felgyullad az asztalterítő, és az orvosokat sem kíméli a kórház sürgősségi osztályán. Ráadásul még Sátánnal, a szomszéd macskájával is élet-halál harcot kell vívnia a betevő pizzájáért.  Ám egyszer utoléri őt is a szerelem. A kérdés csak az, hogy Adam túléli-e a Dittével való találkozást?

Ha szeretsz felhőtlenül szórakozni, önfeledten nevetni, ez a könyv neked íródott.

Mitől más egy Sky könyv?

  • Mert az írónő minden könyv végén játszani hívja az olvasóit, és olyan novellákkal jutalmazza őket amik nyomtatásban nem fognak megjelenni.
  • Mert minden könyv végén betekintést nyerhetünk abba hogy hogyan készült az adott könyv, honnan jött az ötlet, a karakterek?
  • Mert az írónő minden könyv elején bemutatja a szereplőket, ezzel nem csak „megalapozza” a hangulatot az olvasáshoz, de könnyen követhetővé is teszi a sok szereplős történeteket.
  • Mert a közösségi médián az írónő  – eltérően a trendektől – nemcsak gyűjti a követőket, hanem kapcsolatépítésre, párbeszédre törekszik az olvasóival.

Közlésre engedélyezett szövegrészlet:

” – Sátán, a legyek nyuvasszanak meg! – kiáltott fel amikor meglátta hogy a macska által a földre söpört paradicsom karikákon csúszott el.

– Mi a fenét keresel a földön? – lépett be végszóra Samy a lakásba. – És miért van tárva-nyitva az ajtód?

– Sátán.

– Kicsit bővebben?

– Sátán sem szereti a paradicsomot a pizzán.

– Na jó, ebből semmit nem értek, de nem is érdekel. Készen vagy a könyvvel?

– Ha nem látnád, épp kitörtem a lábam, de köszönöm kérdésed, jól vagyok, Samantha. És igen, elkészültem a könyvvel, fent találod mint mindig. Mentsd le magadnak, mert én most még üldögélek itt egy kicsit, amíg el nem döntöm hogy kell-e kórházba mennem vagy sem.

– Ne drámázz! Majd én beviszlek az ügyeletre, és haza is hozlak. Sőt amíg várni fogsz, addig veszek neked kaját is.” 

Az Amazon és a Google után Magyarországon a Helma kiadónál is megjelent az első SKY-könyv amit az idén még további kötetek követnek.

A szerzőről

Írói nevén Sky S.T., Dél-Afrikában élő, magyar származású és Magyarországról indult írónő. Múltja kalandos, két kontinenst átfogó gazdag életút. Olvasmányos, könnyed írásai csattanós, fordulatos párbeszédekkel, pikírt humorral és érzelmekkel, jellemzően a romantikus/érzelmes és humoros/könnyed műfajt képviselik.

Könyvei e-könyv formában megvásárolhatóak a Helma Kiadónál

Ára:  3.399.- Ft (az ár 27%  áfát tartalmaz)

Hírlevélre történő feliratkozás esetén a könyv kedvezményesen is megvásárolható. (https://www.helma.hu/konyvek/Vigyazat-Jovok). 

A kiadóról

HELMA – az innovatív könyvek világa!

A HELMA kiadó megalakulásakor fő céljának tűzte ki a kortárs magyar szerzők megjelenésének támogatását ekönyv és hangoskönyv formában. Támogatja az első kötetes szerzőket, valamint a már befutott írók innovatív megjelenését is. Célja, hogy határokon átívelve fizikai formán túl is elérhetővé tudja tenni a Magyar írók műveit és mindenki számára egyformán hozzáférhetővé válhassanak! Részletek: www.helma.hu

Szöveg forrása: Sky S.T.

Hirdetés

Instagram

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek


Warning: Undefined variable $posts in /home/bodizhu1/public_html/_sites/kollektivmagazin/wp-content/themes/hello-theme-child-master/functions.php on line 32